Connect with us

Komentar

Sunčana Glavak: Milanoviću nitko ne vjeruje; uveo je politički primitivizam

Objavljeno

on

“Komunikacija je dosad bila prljava i dno dna. Retorika premijera u odlasku prije svega. Ako biste pitali ljude koji se bave političkom komunikacijom mogli bismo reći da je Milanović tipičan agresivni govornik. Kritizira, ne priznaje pogreške, vrijeđa, govori glasno. Sve što je dosad pokazao mogli bismo reći da je nevjerodostojno i da je laž”, rekla je Sunčana Glavak, članica stožera za odnose s javnošću HDZ-a za N1.

[ad id=”68099″]

“Predstavlja se kao ekonomski guru, a prije dvije godine je rekao da ga ekonomija uopće ne zanima. Milanović bi htio biti politički frajer, a ne da nije politički frajer nego on uopće nije frajer. On je uveo politički primitivizam”, istaknula je Glavak dodavši kako se Milanović posvađao sa svima.

“Nije nas iznenadilo ni to što Hrvatska nema nikakav ugled u EU. Tko ozbiljan zove Milanovića da održi nekakvo predavanje? To je zabrinjavajuće. Iznenađeni smo u negativnom kontekstu. Hrvatska ima toliko prednosti, a koju biste prednost sada mogli istaknuti s ovakvim premijerom. Ovakav način retorike začudio je ozbiljne analitičare koji ne mogu vjerovati da se na takav način prelazi granice da bi se osvojila vlast”, ocijenila je.

Na upit zašto Karamarko nije htio pristati na TV debatu, rekla je kako je HDZ jasno rekao da sve političke aktere sučelimo u timove. “Milanović je egocentrik i misli da sve može sam. Ako ste pametni okupit ćete nabolje i sučelit ćete timove”, ustvrdila je te dodala: “Mi nemamo u našem u izbornom sustavu izbor za premijera i predsjednika vlade. Nitko ne može sam i svatko pametan okupit će stručnjake. HDZ ima tim i svaki čovjek iz tima može govoriti o svakom segmentu koji je važan za gospodarstvo ili bilo koje drugo područje”.

Na upit odakle će se financirati 1.000 eura za svako rođeno dijete, poručila je da hrvatski proračun ima mjesta za uštede.

“Ne sada da će se nekom nešto smanjiti, ali imate preko 50 tisuća udruga, pa možda da ne iznajmljujemo Zagrebtower, pa da nemamo skupa parkirna mjesta… Kada to sve zbrojite dobili ste i više novca nego je potrebno”, ocijenila je Glavak.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari