Connect with us

Reagiranja

Suverenisti podržali Škoru: ‘Nema dileme…’

Objavljeno

-

Politika nije jednostavna, a političari često razočaraju narod koji bi trebali zastupati, međutim bitno je da u ključnim trenucima napravimo pravi odabir.
U slučaju Zagreba svi koji razmišljaju suverenistički ne smiju imati dilemu između dva ponuđena kandidata, dakle Tomašević predstavlja potpunu opoziciju suverenističkim, konzervativnim, desnim politikama koje mi Suverenisti nastojimo provoditi u našoj državi i što smo isticali i u kampanji za Skupštinu Grada Zagreba.

Bez obzira što za ovaj izborni ciklus nismo naišli na razumijevanje potrebe ZAJEDNIŠTVA na koje uvijek pozivamo ne dvojimo kako je u današnjoj konstelaciji u Zagrebu potrebno dati svoj glas Miroslavu Škori.

Napominjem, kako smo mi Hrvatski suverenisti upravo prepoznajući potrebu zajedništva odustali od kandidiranja svog kandidata za gradonačelnika Zagreba kako ne bi smanjili šanse jačem kandidatu iz našeg dijela političkog spektra. Nažalost meni je izmakao drugi krug u mom Šibeniku upravo zbog neprepoznavanja potrebe zajedništva… Također podsjećam kako smo bili prva politička grupacija koja je Miroslava Škoru podržala kao kandidata za predsjednika države dajući mu vjetar u leđa za budući politički angažman.

Nadam se da će iz ovih izbora svi izvući pouku kako jedino zajedništvo u desnom, domoljubnom, konzervativnom dijelu političkog spektra može dovesti do željenog rezultata i promjena. Mi Suverenisti kao i obično ne zabijamo glavu u pijesak nego i ovaj put dajemo nedvosmislenu političku poruku, ovaj put kroz podršku boljem kandidatu, a to je Miroslav Škoro.

Također bez obzira što se često ističe kako su lokalni izbori lišeni svjetonazora, pozivamo sve naše glasače i simpatizere da ipak ne zanemare svjetonazor nego da u skladu sa svojim odaberu opciju i kandidate za koje smatraju da su im najsličniji, u svim županijama, gradovima i općinama gdje se provodi drugi krug lokalnih izbora.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari