Connect with us

Reagiranja

Suverenisti poručuju: bit će vama ‘bella ciao’!

Objavljeno

on

Noćas je na prostorije Hrvatskih suverenista u samom centru Šibenika izvršen vandalski napad, naime netko je pod okriljem noći crvenim sprejom ispisao fasadu službenih prostorija, javljaju Hrvatski suverenisti.

Natpis „bella ciao“ koji je jutros osvanuo na fasadi je neslužbena ljevičarska himna, međutim pošto u Šibeniku ne postoji niti jedna stranka ili kandidat desnog političkog spektra osim Hrvatskih suverenista autor ovog natpisa može biti podupiratelj bilo koje političke opcije s obzirom da su sve u lijevom dijelu političkog spektra.

Očito su Hrvatski suverenisti trn u oku svim ostalim političkim opcijama, jer Suverenisti su jedina prava, autentična stranka desnog dijela političkog spektra u Šibeniku. Naravno da nas ovaj vandalski čin ne može zaplašiti te poručujemo političkim oponentima, vidimo se u drugom krugu, poručuju Hrvatski suverenisti.

U Hrvatskoj se trebala napraviti lustracija koja se provela u nekim nekadašnjim zemljama s komunističkim režimom pa se aktualni gradonačelnik  kandidat HDZ-a i još neki drugi protukandidati ne bi mogli kandidirati s obzirom na članstvo u KPH.

Također se mora primijetiti interesantna koincidencija s obzirom da je natpis osvanu baš danas 8. svibnja, kazao je Hrvoje Zekanović

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari