Connect with us

Vijesti

Suverenisti: Srbijanski političari imaju kompleks koji se zove Hrvatska

Objavljeno

-

Hrvatski suverenisti održali su konferenciju za medije na kojoj su se osvrnuli na aktualna politička zbivanja i poruke u Srbiji usmjerene protiv Hrvatske.

Predsjednik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček ističe da u Srbiji već danima vlada histerija i kolektivno ludilo koje potiču prvenstveno srpski mediji ali i državni vrh. Srbijanski državni vrh ima očigledno kompleks koji se zove Hrvatska.

„Srbija mora prihvatiti realnost da je trenutno jedina države Europe koja nije uvela sankcije Ruskoj federaciji, a istovremeno koristi europske novce iz pretpristupnih fondova. Jedno s drugim jednostavno ne ide.“ – ističe Pavliček.

Hrvatski suverenisti smatraju da je Vučić u političkom smislu stjeran u kut te da je krajnje vrijeme da srbijanski politički vrh stane na loptu i prihvati realnost.

Također je istaknuto da treba imati na umu kako se trenutno u Srbiji odvija popis stanovništva te da bi se ova histerija, ako potraje, mogla negativno odraziti na broj pripadnika hrvatske zajednice koji će se usuditi izjasniti Hrvatima.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas