Connect with us

Gost Kolumne

Suvremena vjerska ideologija, islamski migrantizam

Objavljeno

-

Nikada Europa, u cjelini, u svojoj dugoj povijesti nije bila prestrašenija, porobljenija, zatvorenija, šutljivija, i poraženija na svom pragu, u svom domu kao što je danas. Ne od pandemije korona virus, ne zbog svoje ekonomske i vojne nemoći, već baš zbog svoje velike moći koja se našla na snažnom i rušilačkom, osvajačkom pohodu muslimanske migrantske vojske.

Milijuni radikalni vjerski islamski vojnika umarširalo je, i dalje ulazi, u nebranjenu Europu, narode ušutkali, položaje zauzeli, i krvava rušilačko ubilačka avantura je krenula. I crkve su postale mjesta u kojima islamisti ubijaju nedužne Europljane. Vrijeme molitve u crkvi muslimanima je najdraže ubijati vjernike kršćane. Time demonstriraju svemoć pobjednika i nemoć europske žrtve.

Muslimanske vojarne, džamije kako ih je nazvao pošiljatelj islamske vojske na Europu i kršćanstvo turski predsjednik Erdogan, po europskim zemljama su pune vojnika. Obuka ubijanja i teroriziranja, ideologiziranja, radikaliziranja, i islamiziranju traje dvadeset i četiri sata. Europa je Merkelino Erdoganovim planovima šaptom pala.

Sadržaj i vanjski, poglavito unutarnji, izmijenjen joj je do neprepoznatljivosti. Sve je više negoli Stara dama, sa svojom uređenosti, prepoznatljivostima, kulturom i “modnim” znakovljem kojem se ostatak svijeta divio. Oteli je od nje same, i bez ikakve kontrole je preuređuju u svoje boje, u svoju modu i kulturu, te napose u svoju islamsku vjeru.

Kršćanofobisti se u mnogim potezima iživljavaju na njoj, čime sve više ušutkavaju njene stanare, čija sudbina je već u rukama novih pridošlica. Broj novih umarširanih stanara se svakim danom povećava, a broj povijesnih graditelja i autohtonih europskih naroda je sve manji. Planovi kršćanofobista su da već u Dvadeset i prvom stoljeću budu većina u mnogim europskim “sobama” u kojima više ne će, i ne smije biti mjesta za graditelje Europe, i potomke Stare dame. Za kršćane.

Najezda muslimanskih osvajača u migrantskom cunamiju ne planira prestati do konačnog osvajanja ne samo Europe kao zemljopisnog i ekonomskog pojma, već njenog kršćanskog znaka križa pod kojim je i izrasla u gospodarskog, kulturnog i civilizacijskog diva, koji im je smetnja da je pretvore u političkog patuljka.

Kršćanofobi svoju vojsku motiviraju strahom od europskih “islamofoba”, koji čak nemaju pravo ni da se brane na svom europskom pragu. Sve se stoga čuje glasnije pjevanje muslimanskih kršćanofoba na vratima prestrašenih europskih “islamofoba” nema mira dok se i Vatikan ne osvoji, i bazilika Svetog Petra ne doživi sudbinu crkve Svete Sofije, ili crkve Svete Marije u Jajcu, a Vječni grad sudbinu Carigrada.

“Vatikan” Istočnog kršćanstva je uništen, i sad je na redu Vatikan Zapadnog katoličanstva i Zapadne civilizacije. Krščanofobisti bez ikakvih otpora velikim koracima se približavaju označenim ciljevima. Po njihovom planu, a prema broju džihadista koji marširaju u odorama migranata on je i prije ostvariv, i već za tri ili četiri desetljeća u 15 europskih zemalja muslimani će biti većina. Taj zacrtani cilj kršćanofobistima je snažan motiv stalne najezde i osvajanja kršćanske Europe.

I ovu, u svojim obrambenim vrijednostima što joj ih je nametnula Angela Merkel uistinu nemoćnu, ograničenu i u rukama zavezanu Staru damu, ropski ušutkanu, licemjerno tješe riječima “pa što je 30 milijuna muslimana u tolikom broju kršćana”. A istina je koja se svakim danom potvrđuje u krvi nedužno ubijenih i masakriranih europskih kršćana po europskim, ništa manje i svjetskim gradovima, da je i ovaj današnji broj vjerski islamskih radikalista prevelik, i najveća opasnost za opstanak kršćanstva u svijetu.

Europljani su prisiljeni njemačkim gospodarskim divom da, s velikom dobrodošlicom što im je ispisala istočno njemačka političarka Angela Merkel, i koju moraju znati na pamet, raširenih ruku primati svoje ubojice, silovatelje, islamističke bojovnike koje u planiranim rijekama, u dogovoru s Mutti Merkel šalje suvremeni sultan Erdogan. Učenica diktatorskog komunističkog vođe Ericha Honeckera gotovo je ušutkala sve branitelje europskog identiteta, i Europom zavladala poput svog političkog uzora iz vremena Istočne Njemačke, ništa manje opasnijom od komunizma suvremenom vjerskom ideologijom, islamskim migrantizmom.

Pokazalo se, tko zna koji već put u njemačkoj povijesti da ta zemlja ne može bez ideologija i ideologa. U osjećaju nedodirljivosti njemačka ideologinja pokušava zabraniti obranu od muslimanskog cunamija slabijim članicama Europske unije, narodima koji su velike žrtve te najezde islamskih džihadista.

Poglavito se žestoko usmjerila na mađarsko i poljsko čelništvo, jedinih branitelja Europe i europskog kršćanskog identiteta.

Iako i mnogi drugi europski lideri ukazuju na opasnost islama, kao najveće prijetnje Europi poslije Drugog svjetskog rata, odlazeća njemačka kancelarka ne odustaje od svoje politike islamiziranja Starog kontinenta, čime Europu uvodi u jedan strašan vjerski rat na vlastitom teritoriju s apokaliptičnim posljedicama. Daleko većim i strašnijim, razornijim i krvavijim i od onih iz Drugog svjetskog rata, za koje

je osuđena Njemačka, koja očito ništa nije naučila iz te tragične prošlosti koju je sama kreirala. Kao i u prošlosti i sada su mali narodi najveće žrtve njemačke ideologije, što je vidljivo i u materijalnom stradanju zemalja kroz koje prolazi osvajačka migrantska islamska vojska, i gdje se, na zapovijed Njemačke kažnjava Hrvatska policija koja pokušava spriječiti rušilački pohod islamista.

Vinko Đotlo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari