Connect with us

Pregled

Svadljivu liječnicu skupo stajao sukob na parkiralištu: Liječnica razriješena dužnosti pročelnice u KBC-u

Objavljeno

on

Dosadašnja pročelnica Zavoda svojim je istupom u javnosti naštetila reputaciji KBC-a kao sustava, čiji su djelatnici u vrijeme pandemije COVID-19 izloženi iznimnim radnim naporima, stoji u priopćenju KBC-a Rijeka

Dr. Tatjana Šepić, liječnica Kliničkog bolničkog centra Rijeka koja je široj javnosti postala poznata nakon što je objavljena snimka svađe nje i jednog Riječanina oko parkirališnog mjesta, više nije pročelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju u riječkoj bolnici.

– Uprava KBC-a Rijeka s današnjim je danom razriješila prim. Tatjanu Šepić, dr. med. s mjesta pročelnice Zavoda za audiologiju i fonijatriju. Dosadašnja pročelnica Zavoda svojim je istupom u javnosti naštetila reputaciji KBC-a kao sustava, čiji su djelatnici u vrijeme pandemije COVID-19 izloženi iznimnim radnim naporima.

Uslugama KBC-a Rijeka koristi se velik broj građana pa pacijenti, korisnici bolničkih usluga i najšira javnost moraju imati povjerenja u radnu etiku liječnika, medicinskih sestara i nemedicinskog osoblja koji su se dužni pridržavati društvenih konvencija i normi – otkrili su iz KBC-a Rijeka za Novi list.

Podsjetimo, KBC Rijeka od liječnice se ogradio već u utorak demantirajući pritom njezine navode da je zamjenica ravnatelja i djelatnica Covid-centra. Svađa je nastala jer je dr. Šepić zagradila svojim Mercedesom automobil Riječanina koji je snimio bahato ponašanje liječnice i objavio snimku na internetu.

– Slušaj me, dušo, ne budi hirovit. Kad ti bude slabo, srest ćemo se pa ćeš biti manji od makova zrna. Ne budi tako jadan, nego budi muškarac i shvati kriznu situaciju u KBC-u. Tu ti ljudi umiru jer si ti bezobrazan – može se čuti kako govori na snimci. Šepić je u svojoj verziji događaja istaknula da je prometnim redarima koje je pozvao Budimilić objašnjavala da vlasnici ostalih automobila koji su pored nje zatvorili Riječaninov automobil rade u COVID-centru, a ona je pročelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju, koja djeluje u blizini COVID-centra.

 

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari