Pratite nas

Promo

Sve spremno za međunarodnu utrku i Otvoreno prvenstvo BiH u Hard Enduru

Objavljeno

na

U organizaciji Hrvatskog automoto kluba “Posušje” održati će se međunarodna utrka i Otvoreno Prvenstvo Bosne i Hercegovine u Hard Enduru od 9. do 10. lipnja 2018. godine u Posušju na Topali.

HAMK “Posušje” je kao punopravna članica Motociklističkog saveza Bosne i Hercegovine, nakon uspješno organizirane prošlogodišnje pozivne utrke, koja je oduševila mnoge, ove godine zadovoljilo sve kriterije predviđene važećim Pravilnicima MS BiH i dobio pravo na organizaciju jedne od utrka ove sezone što više nego dovoljno govori o kvalitetnom i ozbiljnom radu ovog kluba.

Na istoj se očekuje nastup između 70-100 inozemnih i domaćih vozača, a po prvi puta će biti u sklopu kulturno-zabavne i športske manifestacije “Posuško lito” 2018.

U subotu od 13 sati će početi susret i okupljanje, a tijekom dana treninzi i kvalifikacije. Za sve posjetitelje organizator je na večer pripremio glazbenu poslasticu, koncert benda Teška industrija kojima
će predgrupa biti posuški sastav Sjena.

U nedjelju je predviđen defile motora gradskim ulicama, nakon čega će od 11 sati krenuti natjecateljski dio s proglašenjem pobjednika.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Promo

Božićna čestitka Osječko-baranjskog župana Ivana Anušića

Objavljeno

na

Objavio

Miran i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2019. godinu želi vam župan Ivan Anušić i djelatnici Osječko-baranjske županije.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Promo

Sretan i Blagoslovljen Božić želi Vam društvena mreža Crobuk.net

Objavljeno

na

Objavio

Crobuk.net je društvena mreža koja spaja naš narod iz matica Hrvatske i BiH s cijelim hrvatskom iseljeništvom.

Crobuk.net ne samo da spaja naš narod, nego i želi povezati ljude koji promiču naše interese, kao što su domaća proizvodnja, izvoz, istina i sloboda našem narodu i bolje i pravednije društvo.

Krenuli smo početkom 2018 godine i danas imamo članove sa svih kontinenata, iz preko 100 zemalja.

Ovom prilikom želimo čitateljima portala kamenjar.com i svim našim članovima Sretan i Blagoslovljen Božić, puno zdravlja i ljubavi, i sve najbolje u 2019 godini.

Božić je prekrasno godišnje doba, obitelj se okuplja, slavi se, dariva i dijeli, i misli se i pomaže bližnjima kojima je možda još teže, starijim, slabijim, bolesnima, djeci i ostalima.

Podijelimo ukoliko možemo, pomozimo bližnjem.

Crobuk.net

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari