Connect with us

Istaknuto

SVI NA SKUP POTPORE MINISTRU HASANBEGOVIĆU

Objavljeno

on

Nije dovoljno što je popularan, treba biti viđeno da je popularan!

[ad id=”93788″]

Sve od njegova imenovanja, Ministar kuture Zlatko Hasanbegović se nalazi pod orkestriranim pritiskom organiziranih udruga i skupina, koje uživaju malu potporu u hrvatskom narodu, pa nisu u stanju protestirati u velikim brojevima, ali svojom sustavnošću ostavljaju dojam da da su Hrvati u većini protiv njega.

Očito su to tako prihvatili i neki strani faktori, kojima se ovi predstavljaju kao glas naroda i postižu određene uspjehe.

Takav dojam može se dobiti najviše radi toga što Hrvati, koji stoje u njegovu podršku, nisu organizirani i ne izlaze na prosvjede kojima bi pokazali da većina Hrvata podržava ministra Hasanbegovića.

U Hrvatskoj, više nego li bilo gdje drugdje, na “djelu” je šutljiva većina, koja, ne želi li postati potupno ušutkana, mora promijeniti svoje načine.

Aktivizam će uvijek odnijeti pobjedu nad pasivizom i nije dovoljno mumljati po facebooku i u zatvorenim prostorijama, nego treba izaći na ulicu i na svaki prosvjed projugoslavenskih agitatora, treba odgovoriti s deset puta brojnijim prosvjedom antijugoslavenskih aktivista; na deset njih stotinu naših, na stotinu njih tisuću naših.

Na žalost, to mogu raditi samo organizirani ljudi i zato se već dulje vrijeme zalažem da se formira jedna opća nacionalna, nadstranačka i nadideološka udruga koja bi bila prihvatljiva svim Hrvatima, svima kojima su hrvatska država i hrvatska samostalnost na srcu.
Dok god nacionalna sekcija hrvatskog naroda ne nastupi organizirano, neće biti važno kolika je njezina većina u hrvatskom narodu. Organizirana i aktivna manjina će diktirati političkim procesom u Hrvatskoj.

Samo organizirani narod može ostvarivati politički program i postizati rezultate.

Sutra, u četvrtak 12. svibnja od 10 do 13 sati, održava se Skup potpore ministru kulture gospodinu Zlatku Hasanbegoviću, kako obavještava Braniteljski portal, pa bi bilo potrebno, nakon sve tihe podrške, pristupiti u što većim brojevima i konačno dati glasnu podršku najpopularnijem ministru Hrvatske.

Nije dovoljno što je popularan, treba biti viđeno da je popularan!

Dinko Dedić/Kamenjar.com


u četvrtak 12.svibnja 2016. godine održati će se Skup potpore ministru kulture gospodinu Zlatku Hasanbegoviću na Trgu svetog Marka od 10-13 sati u organizaciji hrvatskih domoljuba. Tijekom skupa ministru kulture gospodinu Zlatku Hasanbegoviću biti će uručeno pismo potpore Ranjenog Tigra.

svi na trg[ad id=”93788″]

MINISTRU HASANBEGOVIĆU

Probudi se sneni rode,

Doziva te djeda trublja

Zbog pravice i slobode,

Pali baklju domoljublja –

Ruku pruži bratu svome,

Časnom sinu hrvatskome.

Barjak digni, ‘‘Za Dom’’ klikni

Dušmanima hrabro vikni:

Ne dirajte Hrvatinu,

Našeg Zlatka, junačinu.

Ne dirajte onog tko je,

Uzdanica Zemlje svoje!

Na noge se borci vrli,

Sloga neka srce žari,

Još nam dušu nisu strli

Još smo ko i naši stari.

Branit ćemo svog ‘Radića’

Zlatka Hasanbegovića.

Odmaknite ljute zmije

Od sinova Kroacije!

Marija Dubravac Brisbane

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari