Pratite nas

Komentar

Tafra o Beljaku: Riječ je o osobi koja obavlja prljave poslove kako bi dobili nekoliko mjesta na SDP-ovim koalicijskim listama

Objavljeno

na

Predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a smatra kako bi se o svemu trebali oglasiti Bernardić i Milanović

Ivica Tafra, predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a, prokomentirao je ‘tvit’ Krešimira Beljaka koji je objavio kako ‘UDBA očito nije pobila dovoljno emigranata.

– Aktualni predsjednik političke stranke čiji je osnivač Stjepan Radić smrtno ranjen u beogradskoj skupštini, a njegov nasljednik Vladko Maček omražen od komunista protjeran u emigraciju, u 2020. godini na Twitteru žali što UDBA nije pobila dovoljno ljudi. Bez ikakvog uljepšavanja, ovaj nažalost već spomenuti predsjednik HSS-a, smatra da je više od stotinu atentata na hrvatske emigrante u Jugoslaviji očito bilo nedovoljno.

Dodatno, Beljak tvrdi da su za velikosrpsku agresiju 91., odgovorni fašisti ‘s obje strane’ koje pravedna ruka UDBA-e nije dohvatila. Neka Beljak imenuje i prokaže te hrvatske ‘fašiste’ zbog kojih su srpski dobrovoljci tenkovima ulazili na teritorij već međunarodno priznate Republike Hrvatske – piše Tafra.

Beljak je izbrisao post i ispričao se, ali Tafra smatra da su ‘njegove opasne i antidemokratske izjave svojevrstan presedan u političkoj komunikaciji jednog saborskog zastupnika i predsjednika stranke koja je SDP-ov sadašnji i budući koalicijski partner’.

– Riječ je o osobi koja obavlja prljave poslove kako bi njegova, sada već fantomska stranka i on osobno dobili nekoliko mjesta na SDP-ovim koalicijskim listama za buduće parlamentarne izbore. Kada ta mjesta ne može zaslužiti snagom stranke čiji je predsjednik, a kao ni svojim osobnim znanjem i ugledom, onda to može dobiti isključivo na ovakav način.

Upravo zato smatram da bi svoj, kako kaže nesmotren ‘tvit’ trebao dodatno pojasniti javnosti, a isto bi trebali učiniti i šef SDP-a Davor Bernardić koji je s Beljakom već najavio koaliciju te budući predsjednik Milanović kojeg ovaj navodni HSS-ovac zdušno podržava.

Zaključno, na ovakve antihrvatske izljeve mržnje koji vrijeđaju sve hrvatske domoljube i hrvatske branitelje u cijelosti, trebale bi reagirati i udruge za ljudska prava te Državno odvjetništvo po službenoj dužnosti zbog govora mržnje i kršenja Deklaracije od Domovinskom ratu.

Tomasović poručio šefu HSS-a Beljaku: ‘Nisam siguran da Ti ne bih opalio šamarčinu da naletim na Tebe!’

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Herman Vukušić: Beljak promašio ‘Ceo fudbal’

Objavljeno

na

Objavio

Jutros sam posjetio stranicu FB gradonačelnika Samobora, Krešimira Beljaka, gdje je sinoć objavio fotografije svoje Spomenice Domovinskog rata i Zahvale Grada Samobora kao pripadniku 151. brigade HV-a, a sve u cilju demantiranja “laži” o njegovom ratnom putu i sudjelovanju u ratu.

Moram prvo napomenuti kako su i jedan i drugi dokument hvale vrijedna priznanja, premda je prvi doživio svojevrsnu “inflaciju” u općoj populaciji.

Međutim, inicijativa “Branitelji protiv Beljaka” nije niti pokrenuta kako bi se propitkivao njegov ratni put, već osudile i sankcionirale njegove izjave i govor mržnje, kao i poticanje na međusobnu društvenu netrepeljivost.

Ukoliko se, pak, pod pojmom “laž” Krešimir Beljak referirao na izjavu Tomislava Čalušića “Jabuke” o tome kako je u HOS-u Beljak proveo jednu noć dok ga roditelji nisu (uz prigodne pogrde😊) odveli natrag kući, istu je “demantirao” na krivi način😶

Zašto ne objavi drugo svjedočanstvo nekog svojeg suborca iz HOS-a u svoju korist?

Ukoliko Tomislav ne govori istinu, zašto Beljak to jasno ne kaže već pokazuje dokumente vezane uz popuno drugu postrojbu?

Međutim, puno opasniji od Beljakovih manipulacija i spinova su brojni komentari njegovih istomišljenika koji povodom spomenute Beljakove objave našu lijepu i krvavo stečenu Domovinu nazivaju “Rvatckom”, a sve nas lopovima, ognjištarcima, primitivcima, štakorima i sličnim “epitetima”.

Nadalje, Beljak i dalje dopušta da se na NJEGOVOJ facebook stranici širi teza o premalom broju udbaških ubojstava (“nisu ih sve potamanili”) uz prigodne emotikone smijeha do plača i to sve NAKON što se za tu svoju izjavu javno ispričao😡

Ovo zadnje smatram ili vrhuncem licemjerja i bahatosti ili potpunim ponorom ljudske pameti i morala…

Na koncu, ali nikako i najmanje važno, kaže Beljak za nas koje on i njegove pristaše sustavno vrijeđaju: “Za sada nismo, ali obranit ćemo Hrvatsku od takvih već nakon izbora”.

Ne, Krešo, upravo suprotno.

Mi smo već jednom obranili Hrvatsku od takvih kao što ste vi svi skupa.

I opet ćemo

 

dr. Herman Vukušić poručio Beljaku: U skoro vrijeme može očekivati ‘šačicu pijanaca’ u Samoboru

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Ivkošić: Škoro ni lijevo ni desno, a može i bez Boga

Objavljeno

na

Objavio

Škoro ni lijevo ni desno, a može i bez Boga Miroslav Škoro nastavlja u svom stilu pjevušeći – ne dirajte mi vlast, jer ja ću je osvojiti.

Prije predsjedničkih izbora već se vidio na Pantovčaku, govorio je da drugi krug i neće biti potreban, a sad je malo manje siguran u trijumf pa kaže: “Dobijemo li 76 mandata, ni o kakvoj suradnji ni sa kim neću razgovarati.”

Naravno, i dalje na svojim širokim plećima želi ponijeti sudbinu naroda i države, a ima i novost koja se Crkvi i mnogim biračima neće svidjeti.

Pozivajući se na “zdrav razum” u kojem “nema ni lijevog ni desnog” pita se zar je “pritom važno idu li neki među nama u crkvu ili ne?” Ali ako je tako desnicu i Boga isključio ili relativizirao kao svjetonazorsku identifikaciju, ostao je jedan apsolut – Miroslav Škoro.

Kako nema dovoljno vremena za stvaranje novog političkog brenda, najbolje je da “ostanemo pokret” koji će na izbore izaći “pod mojim zaštitnim znakom”.

Sretna nam je politička budućnost, dakle, opet zajamčena, i opet ćemo vidjeti kako Škoro, kao i na predsjedničkim izborima, od svoga biračkog naroda dobiva premalo glasova, kako gubi i kako se gubi u poplavi svojih ambicija kao što se gubi izlivena Drava tražeći se po Osijeku dok se ne vrati u svoje prirodno korito, piše Milan Ivkošić/vecernji.hr.

Škoro: Na izbore ćemo izaći kao pokret pod mojim zaštitnim znakom

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari