Connect with us

Vijesti

Takozvani prosvjednici skandirali ulicama Zagreba: ‘Ovo je Srbija’!?

Objavljeno

on

[su_heading size=”19″]Naravno, jedina ‘prava crkva je crkva koja gori’! [/su_heading]

Takozvani prosvjednici, njih tri stotine, danas je krenulo s Trga bana Jelačića prema Savskoj i hrvatskim braniteljima, koji već tri mjeseca mirno prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja, bez i najmanjeg incidenta, osim što su sami sebi naudili .

Video prilog:

Najsramotniji prosvjed u povijesti hrvatske države je okončan, no, on je ujedno i upozorenje demokratskoj Hrvatskoj da lijevi fašizam buja na ulicama, njih nema puno, ali su ratoborni, mogu biti opasni ukoliko nitko neće reagirati i zaštititi mirne građane. Ti ljudi, nažalost, mrze. Vlast očito ne želi tome stati na kraj, može li nešto napraviti svojim moralnim autoritetom nova hrvatska predsjednica, čija je popularnost danas u narodu veća nego što je ikad bila Ive Josipovića?

Branitelji u Savskoj ostali mirni i dostojanstveni

Skandiralo se iz sveg glasa ‘ovo je Srbija’ dok je policija navodno privela trojicu ili četvoricu najupornijih piše Tinolovka-news. Koliko je to bio miran prosvjed za demokratsku i tolerantnu Hrvatsku možda najbolje svjedoči facebook status formalnog organizatora prosvjeda, Occupy Croatia, govorilo se da je jedina prava Crkva ona koja gori, da li će policija reagirati na takav eklatantan primjer mržnje nije poznato, da bi trebali nema dvojbe. Iako se branitelje pokušalo isprovocirati, iako ih se vrijeđalo, oni, srećom, nisu reagirali.

Policija bi, naravno, trebala ući i u redakcije onih medija koji takvu mržnju podržavaju, bilo da se radi o medijima koji su u rukama ratnih profitera, bilo da je riječ o medijima koji drže klasični primitivci i na neki način huligani koji svoju mržnju ne skrivaju, niti je žele sakriti. Tko podržava ovo zlo i tko podržava ovakvu mržnju i zašto?

Pravo na prosvjed u demokratskoj Hrvatskoj, naravno, nije upitno, pravo na mržnju nema nitko, barem ne na način da svojom mržnjom ugrožava hrvatske građane koji nisu zaslužili ovakav teror na ulicama hrvatskog glavnog grada, zaključuje se u tekstu.

gori

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari