Connect with us

Komentar

Takvih poput Saše Antića ima tri posto, a imaju i tri posto Thompsonove vrijednosti

Objavljeno

on

Svojedobno Račan reče kako je rock-kultura, koju je Tenžera genijalno prozvao “rock-staljinizmom”, širila “dijapazon slobode unutar socijalizma”.

Tada sam napisao kako su po zatvorima trunuli hrvatski rodoljubi (Veselica, Gotovac, Čičak, Budiša…) dok se Račan oduševljavao rockom i s drugovima vodio Hrvatsku u jednom od najcrnjih razdoblja njezine povijesti.

Račanov rock “svirao” je u današnjoj HTV-ovoj emisiji “Nedjeljom u dva” u kojoj je pjevač Saša Antić izjavio: “Thompson je postao simbol nečega što ja ne mogu nikako probaviti”. Jedan drugi “lijevi” pjevač, Damir Urban, barem priznaje da na Thompsonove koncerte publika masovno hrli, da on “ima status neuhvatljiv za većinu nas”, da u Koprivničkim Bregima privuče “veći broj ljudi nego što mi privučemo u glavnom gradu Hrvatske”.

Jedan je čitatelj Saši Antiću poručio: “Na sreću, u velikoj ste manjini. Ni 3% vas nema” (dodao bih – nemaju ni tri posto Thompsonove vrijednosti!).

Pa kad Antića muči probavni zatvor zbog Thompsona, neće ga se osloboditi tako da ga pretvori u Staru Gradišku, što bi zacijelo uz pomoć sramotnoga HRT-a (JRT-a!), na kojem Thompsona nema ni za lijek, rado učinio.

Milan Ivkošić / Večernji list

Saša Antić u ‘Nu2’: Thompson je postao simbol nečega što ja ne mogu nikako probaviti

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari