Pratite nas

Lifestyle

Tea Bošković, lijepa Mostarka s novim angažmanom u BiH

Objavljeno

na

Tea Bošković, Mostarka koja putuje po svijetu i odrađuje velike kampanje i editorijale u Sarajevu je boravila nekoliko dana za potrebe snimanja promotivnih fotografija za novi Make up i Beauty centar „Kultura ljepote“.

Fotografije je radila u saradnji sa profesionalnom šminkericom Nerminom Ibrulj, frizerkom Belmom Klačar i fotografom Safetom Hadžimusićem:

Tea-Bošković-6 Tea-Bošković-3 Tea-Bošković-2 Tea-Bošković-5 Tea-Bošković-1

Mada je bila prepoznatljiva kao senzualna plavuša, Tea je pun pogodak napravila i nakon što je potamnila boju kose, jer je sada možemo svrstati među najljepše brinete u Regiji. Za one koji nisu imali prilike da vide Teu,  informacija je da se radi o jednoj od 12 najljepših i najseksipilnijih Hrvatica prema izboru Globusa, a okićena je i lentom prve pratilje Miss Universe Hrvatske.

Jedinstveni Make Up i Beauty centar „Kultura ljepote“ koji promoviše ljepotica, a uskoro i magistrica psihologije, će imati profesionalnu školu šminkanja sa iskusnim certificiranim predavačima. Sam naziv centra pojašnjava viziju profesionalaca koji su ga pokrenuli, a to je promicanje kulture ljepote kroz stvaranje novih snaga koji će svoj profesionalni angažman i karijeru graditi sa jakim obrazovnim temeljima po uzoru na istaknute svjetske centre koji diktiraju make up trendove.

(MuskiPortal)

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Lifestyle

BiH u top 10 zemalja svijeta za avanturistički turizam!

Objavljeno

na

Objavio

Britanski časopis The Guardian objavio je top 10 zemalja svijeta koje preporučuje svima onima koji žele doživjeti avanturistički turizam.

Bosna i Hercegovina je uvrštena na ovu listu kao 10. zemlja, a svim ljubiteljima adrenalina preporučuje rafting na našim prelijepim rijekama.

Autor teksta ističe kako je Bosna i Hercegovina znatno podcijenjena zemlja jer je zapravo riznica arhitektonske i prirodne ljepote.

“Tu možete pronaći avanturu. Na obnovljenom Starom mostu u Mostaru posjetitelji mogu skakati sa 20 metara visine u Neretvu. Ovu predivnu rijeku možete doživjeti kroz rafting koji ide kroz stjenoviti kanjon. Rafting smo počeli iz Konjica koji je 75 minuta vožnje udaljen od Sarajeva i Mostara. Dobijete svu potrebnu opremu i slijedi šest sati ispunjenih adrenalinom. Vidjet ćete spektakularne vodopade, prirodne izvore, možete roniti pod stijenama i plivati u brzacima. Staza je dostupna većini, od iskusnih raftera do početnika. Bilo je veoma uzbudljivo”, napisao je autor teksta, prenosi portal Herca.com.hr

Na prvom mjestu Novi Zeland s planinskim biciklizmom, na drugom je velški Pembrokeshire s vožnjom kajaka, dok je na trećem mjestu Bolivija u kojoj se preporučuje vožnja bicikla kroz džunglu.

Na listi su i Indonezija (penjanje na vulkan), Norveška (trčanje i krstarenje), Vijetnam (kanjoning), Jersey (plivanje), Indija (putovanje Himalajima) i ponovo Norveška (pješačenje Trolltungom).

facebook komentari

Nastavi čitati

Lifestyle

Poljubac predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom oduševio navijače

Objavljeno

na

Objavio

PIXSELL

Publika u Splitu poljubac predsjednice popratila je pljeskom i skandiranjem

oljubac predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom oduševio je navijače u Spaladium Areni tijekom rukometne utakmice sa Srbijom.

Naime, običaj je da se par kojega uhvati kamera mora poljubiti, a gledatelji u dvorani to vide na velikom ekranu.

Ovaj je put kamera zumirala predsjednicu i njenog supruga u loži pa Kitarovićima nije bilo druge nego prihvatiti pravila igre.

Publika u Splitu poljubac predsjednice popratila je pljeskom i skandiranjem. Još jedna potvrda odlične atmosfere na otvaranju Europskog prvenstva, komentirao je  vecernji.hr.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari