Pratite nas

Lifestyle

Tea Bošković, lijepa Mostarka s novim angažmanom u BiH

Objavljeno

na

Tea Bošković, Mostarka koja putuje po svijetu i odrađuje velike kampanje i editorijale u Sarajevu je boravila nekoliko dana za potrebe snimanja promotivnih fotografija za novi Make up i Beauty centar „Kultura ljepote“.

Fotografije je radila u saradnji sa profesionalnom šminkericom Nerminom Ibrulj, frizerkom Belmom Klačar i fotografom Safetom Hadžimusićem:

Tea-Bošković-6 Tea-Bošković-3 Tea-Bošković-2 Tea-Bošković-5 Tea-Bošković-1

Mada je bila prepoznatljiva kao senzualna plavuša, Tea je pun pogodak napravila i nakon što je potamnila boju kose, jer je sada možemo svrstati među najljepše brinete u Regiji. Za one koji nisu imali prilike da vide Teu,  informacija je da se radi o jednoj od 12 najljepših i najseksipilnijih Hrvatica prema izboru Globusa, a okićena je i lentom prve pratilje Miss Universe Hrvatske.

Jedinstveni Make Up i Beauty centar „Kultura ljepote“ koji promoviše ljepotica, a uskoro i magistrica psihologije, će imati profesionalnu školu šminkanja sa iskusnim certificiranim predavačima. Sam naziv centra pojašnjava viziju profesionalaca koji su ga pokrenuli, a to je promicanje kulture ljepote kroz stvaranje novih snaga koji će svoj profesionalni angažman i karijeru graditi sa jakim obrazovnim temeljima po uzoru na istaknute svjetske centre koji diktiraju make up trendove.

(MuskiPortal)

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Lifestyle

Andrew Knapp: Hrvatska naj-dog friendly zemlja!

Objavljeno

na

Objavio

Na svom putovanju kroz Europu, poznati kanadski fotograf Andrew Knapp ovog vikenda posjetio je istok Hrvatske, točnije u Osječko-baranjsku županiju.  Njegovo putovanje posebnim čini njegov najbolji prijatelj i suputnik – pas border collie imena Momo. Andrew bira najljepša mjesta u Europi na kojima fotografira Momu.

Ova dva najbolja prijatelja već neko vrijeme putuju kroz Hrvatsku, a Osijek i Baranju posjetili su s prijateljem Zachom na poziv saborskog zastupnika Domagoja Mikulića i  Marine Kostenko koja je kao strastvena ljubiteljica pasa pratila njihova putovanja, i naravno – ostali oduševljeni.

Najljepši dojam na njih ostavio je zalazak sunca na Banovom brdu kao i seosko gospodarstvo Ivica i Marica., dok su za Osijek istakli kako je biser ovog dijela Europe. Andrew je posebno istaknuo da je Hrvatska naj-dog friendly zemlja koju su Momo i on ikad posjetili. Najbolje fotografije i uspomene s ovog dinamičnog putovanja biti će objavljene u knjizi 2019. godine.

„Slušao sam kako kolegica Marina priča o Andrew-u i njegovom suputniku Momi, drago mi je da su se odazvali pozivu i posjetili  Slavoniju i Baranju, te i da smo ih mogli provesti najljepšim dijelovima Osječko-baranjske županije. Korist ovakvih posjeta je obostrana, oni imaju priliku vidjeti predivan dio Hrvatske koji inače vjerojatno ne bi, a naša županija dobije odličnu promociju putem njihovih blogova i profila.“

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Lifestyle

BiH u top 10 zemalja svijeta za avanturistički turizam!

Objavljeno

na

Objavio

Britanski časopis The Guardian objavio je top 10 zemalja svijeta koje preporučuje svima onima koji žele doživjeti avanturistički turizam.

Bosna i Hercegovina je uvrštena na ovu listu kao 10. zemlja, a svim ljubiteljima adrenalina preporučuje rafting na našim prelijepim rijekama.

Autor teksta ističe kako je Bosna i Hercegovina znatno podcijenjena zemlja jer je zapravo riznica arhitektonske i prirodne ljepote.

“Tu možete pronaći avanturu. Na obnovljenom Starom mostu u Mostaru posjetitelji mogu skakati sa 20 metara visine u Neretvu. Ovu predivnu rijeku možete doživjeti kroz rafting koji ide kroz stjenoviti kanjon. Rafting smo počeli iz Konjica koji je 75 minuta vožnje udaljen od Sarajeva i Mostara. Dobijete svu potrebnu opremu i slijedi šest sati ispunjenih adrenalinom. Vidjet ćete spektakularne vodopade, prirodne izvore, možete roniti pod stijenama i plivati u brzacima. Staza je dostupna većini, od iskusnih raftera do početnika. Bilo je veoma uzbudljivo”, napisao je autor teksta, prenosi portal Herca.com.hr

Na prvom mjestu Novi Zeland s planinskim biciklizmom, na drugom je velški Pembrokeshire s vožnjom kajaka, dok je na trećem mjestu Bolivija u kojoj se preporučuje vožnja bicikla kroz džunglu.

Na listi su i Indonezija (penjanje na vulkan), Norveška (trčanje i krstarenje), Vijetnam (kanjoning), Jersey (plivanje), Indija (putovanje Himalajima) i ponovo Norveška (pješačenje Trolltungom).

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati