Connect with us

Reagiranja

Thompson: Ako želite da se ‘Lijepa li si’ čuje na Euru, glasujte ovdje

Objavljeno

-

Dijelimo objavu Marka PerkovićaThompsona koji je na društvenim mrežama objavio kako omogućiti da se njegov ponajveći hit ‘Lijepa li si’ čuje na nogometnom Europskom prvenstvu u Francuskoj ovog ljeta.

[ad id=”93788″]

Ako želiš da se pjesma “Lijepa li si” pušta na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj od strane organizatora uoči svake utakmice naših “Vatrenih” klikni na: http://goo.gl/DTqfMQ i glasaj u anketi s desne strane. “Nacionalna pjesma” bit će ona s najviše osvojenih glasova, a idućih pet bit će poslane Uefi kao “pjesme za slavlje”.

U anketi se nalazi još jedna Thompsonova pjesma, a riječ je o singlu iz 2012. godine- “Uvijek vjerni tebi”.

Glasovi će se prikupljati od strane HNS-a do srijede 27. siječnja u 13:00 sati.

Neki su proteklih godina tražili od Uefe da se “Lijepa li si” ne izvodi za vrijeme natjecanja. Kao navodne razloge su podnosili da je Thompson “fašist”, a tekst pjesme da “ima pretenzije prema ostalim zemljama”. HNS je morao uložiti puno truda kako bi pokazao da je “Lijepa li si” domoljubna pjesma i s razlogom jedna od najpopularnijih među hrvatskim navijačima i igračima.

Neka ponovno “Lijepa li si” i ostale ponuđene pjesme našim igračima podižu moral i hrabrost koja će ih voditi k pobjedama na Euru!

Ako želiš da se pjesma "Lijepa li si" pušta na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj od strane organizatora uoči…

Posted by Marko Perković Thompson on 25. siječnja 2016

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari