Pratite nas

Komentar

Thompson je ‘rehabilitiran’ u Sloveniji, ali ne i u crvenoj Rijeci i Istri

Objavljeno

na

Poistovjećivanja s ustaštvom nije ni bilo

Slovenski Upravni sud proglasio je nezakonitim otkazivanje Thompsonova koncerta u Mariboru “po svim točkama”. Ali u crvenoj Rijeci i Istri za Thompsona nema milosti.

Nakon što mu je lani zabranjen nastup u Kostreni, podsjećajući i na Obersnelov napad na ulici na građanku koja ga je nazvala “debelim govnom”, jedan je portal napisao: “Četnički pjevač Bajaga na pozornici, nasilje nad građanima na Korzu, zabrana Thompsona u Kostreni – tako se brani čast crvene Rijeke i okolice.”

“Čast” Rijeke i Istre osim četničkim pjevačem Bajagom, brani se i ustrajnim slavljenjem antifašizma i antifašista koji su svećenika Miroslava Bulešiča zaklali (!!!) u župnom dvoru u Lanišću samo zato što je htio krizmati djecu.

Predsjednik IDS-a Boris Miletić u povodu jedne zabrane Thompsonova nastupa u pulskoj Areni, rekao je da “ne može podržati ustašku ikonografiju koja se pojavljuje na njegovim koncertima, a od koje se Thompson nikada nije jasno i nedvosmisleno ogradio.”

Thompson se nikad nije poistovjetio s ustaštvom i ustaškim zločinima, a Miletić, Obersnel i drugi nikad se nisu ogradili od ikona komunizma u ime kojih su i u Istri učinjena nezapamćena zla.

Milan Ivkošić / Večernji list

 

UPRAVNI SUD REPUBLIKE SLOVENIJE – Zabrana Thompsonova koncerta u Sloveniji bila je protuzakonita

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Željko Glasnović: Što je komunizam napravio od umova i srca ovoga naroda?

Objavljeno

na

Objavio

Istina koja para Nebo, a ne može probiti uši i doprijeti do umova i srca ove nacije koja uporno bira svoju propast! Što je komunizam napravio od umova i srca ovoga naroda!??

 

Glasnović: Kroz medije jugozomboidi definiraju što su ljudska prava

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Glasnović: Hrvatska u raljama jugozomboida

Objavljeno

na

Objavio

HRVATSKA U RALJAMA JUGOZOMBOIDA, REKTALNIH USPINJAČA I LUZERA

Kad ćemo shvatiti – dokle god smo pod vlašću i vodstvom kadrova čiji je duh i mentalni sklop oblikovao zločinački komunistički sustav, nemoguće je očekivati dobro, pravdu i napredak u nasoj državi!?

Ključna je spoznaja da se globalna borba vodi, ne samo na gospodarskoj, političkoj i kulturnoj razini, nego na duhovnoj metafizičkoj razini, komentirao je Željko Glasnović

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari