Pratite nas

Komentar

Thompson oslobođen, ljevičari viču: Smrt fašizmu, sloboda siru!

Objavljeno

na

Sva sreća da Hrvatska ima sudaca koji ne slušaju ni Ivu Josipovića, ni druge ljevičare, ni petokrakog predsjednika HAZU Zvonimira Kusića kojima je pozdrav “za dom spremni” zločinački.

Takav nije bio za sutkinju Nadu Turkalj u Prekršajnom sudu u Slunju pa je pjevača Marka Perkovića Thompsona oslobodila optužbe jer tim pokličem na koncertu nije “narušavao javni red i mir”, nije “uznemiravao građane” niti “poticao na mržnju”.

Samo je pjevao svoju pjesmu “Bojna Čavoglave”, a riječi “za dom spremni” njezin su sastavni dio.

Zgranuti tom presudom, ali i nemoćni pred njezinim jednostavnim obrazloženjem, lijevi su mediji, vabeći osjećaje čitatelja, podsjetili kako je svojedobno ista “nehumana” sutkinja osudila jednu staricu koja je ilegalno prodavala sir uz cestu.

Da je Thompson kažnjen, staricu nitko ne bi spominjao, ostala bi prekršiteljica, a sutkinja ne bi bila nehumana.

Kad su već išli u prošlost, mogli su spomenuti i teške godine zatvora na koje su njihovi prethodnici osuđivali ljude za mnogo bezazlenije “grijehe” od Thompsonova, a dobrostivi komunistički sudovi i policija nisu se bavili prodavačicama sira kojih je uz ceste od Zagreba prema jugu bilo tako reći na svakom koraku.

Smrt fašizmu, sloboda siru!

Milan Ivkošić / Večernji list

 

Karačić: Pripremamo pravnu podlogu za nastup Thompsona u Pulskoj Areni! (VIDEO)

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Miro Bulj: Milorade šutio si u Bačkoj Palanci!

Objavljeno

na

Objavio

Foto: Hina

Miro Bulj prokomentirao je gostovanje Milorada Pupovca u HRT-ovoj emisiji “Nedjeljom u 2” s naglaskom na njegov odgovor na pitanje zašto se nije odredio prema Vučićevom govoru u Baškoj Palanci, na što je odgovorio “Jeste li ikada mene čuli da sam ja rekao da je Hrvatska ustaška država?”

Milorade nismo to čuli od tebe, ali te nismo ni čuli kako reagiraš u Bačkoj Palanci. Nismo te vidjeli ni kako odlaziš s te tzv. komemoracije. Šutio si poslušnički, kao zaliven dok si stajao uz rame svoga vođe, Šešeljevog huškača, četnika Aleksandra Vučića. Šutio si i nisi otišao kad je usporedio Hitlerovu Njemačku s Hrvatskom u kojoj si baš ti Milorade na vlasti zajedno sa HNS-om i HDZ-om.

Šutio si Milorade!

 

Milorade, slažem se s tobom, vrijeme je da se konačno progovori o svemu

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Bruna Esih: Neće biti izbora, većina stabilna jer je nastala na interesu

Objavljeno

na

Objavio

Saborska zastupnica Bruna Esih u Šibeniku je izjavila da ne očekuje prijevremene parlamentarne izbore. Ipak, Neovisni za Hrvatsku, rekla je, u stalnoj su kampanji.

Stoga intenzivno organiziraju stranačka tijela na lokalnoj razini pa su imenovali i koordinatora za šibensko područje.

Esih se osvrnula i na Plenkovićeve izjave o tome da svoj mandat duguje HDZ-u. Bila sam na listi HDZ-a. Nisam zanijekala ni u jednom trenutku tu činjenicu. No bila sam na 11. mjestu te liste i isključivo preferencijalno ušla u Hrvatski sabor donijevši tada u 1. izbornoj jedinici Grada Zagreba peti mandat koji HDZ u Gradu Zagrebu nikada nije imao, izjavila je.

Dodala je kako je Plenkovićeva većina stabilna jer je, kako je rekla, nastala na temeljima čistog interesa.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari