Connect with us

Vijesti

Tihomir Dujmović: Bjesomučni napadi na Predsjednicu savršena su priprema za Milanovićevu pobjedu

Objavljeno

-

Pisao sam kritički pa i oštro o zadnjim potezima Predsjednice, no način na kojj mediji, a Jutarnji list prednjači, zagovara i praktički već vodi predsjedničku kampanju Zoranu Milanoviću uistinu je degutantno, piše Tihomir Dujmović.

Prošli tjedan je Ivanka Toma napisala tako drsko navijački tekst za Zorana Milanovića i to na tri stranice, da to ne bi ni Alex Braun bolje složio! Mahnito napadati Predsjednicu u ovom trenutku kada je posve izvjesno da joj je Milanović jedini ozbiljan, a krajnje izgledan kandidat, ne znači nista drugo negoli raditi na njegovoj pobjedi.

Uz sve prigovore Predsjednici, bjesomučni napadi na nju savršena su priprema za Milanovicevu pobjedu! Jer u ovom trenutku rušiti Kolindu Grabar Kitarović ne znači ispravljati njene grješke nego prostirati crveni tepih pred Zoranom Milanovićem! Kolindi Grabar Kitarović se može svašta prigovoriti, ali uspoređivati je sa Milanovićem je mimo pameti, piše Dujmović.

Niti je dovela Radmana na HTV, niti je poslala specijalce na invalide domovinskog rata, niti je dala nalog da se ćirilicne ploče u zoru stavljaju po Vukovaru. Niti je onako lavovski zagovarala lex Perković! Niti je Hrvatska za nju slučajna drzava! Da dalje ne nabrajam! …

Sve je to radio Milanović i svi koji mu pripremaju teren sanjaju i povratak takve politike. Ovo treba konstatirati na vrijeme, na ovo treba upozoriti na vrijeme, a ne kad uđemo u drugi krug, komentirao je Dujmović.

Predsjednice, dno je još dublje

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas