Connect with us

Komentar

Tihomir Dujmović: HTV je četiri godine sustavno sotonizirao oporbu

Objavljeno

-

Nakon HDZ-ovog priopćenja koje je HRT odlučio cenzurirati, Karamarko je prozvao javnu televiziju da je u funkciji jedne stranke. 

[ad id=”68099″]

Podsjetimo, već nakon pobjede Kolinde Grabar- Kitarović, na Prisavlju je zavladala teška panika.

Upravljanje HRT-om, tvrtkom s tisućama zaposlenih i stotinama milijuna prometa, preuzima skupina potpuno nekompetentnih ljudi bez ikakvog menadžerskog iskustva.

Za direktno.hr situaciju na HRT-u komentirao je publicist i novinar Tihomir Dujmović:

“Karamarko je apsolutno u pravu jer HTV od trenutka preuzimanja Milanovićeve vlasti nije ništa drugo nego glasnogovornik Milanovićevih teza. Ta je faza imala samo jednu malu modifikaciju jer su realno stajali više na pozicijama Josipovića nego Milanovića. Ali to je bilo samo polemika na hrvatskoj političkoj ljevici”, naglasio je Dujmović.

Naveo je nekoliko stvari koje je HTV radio za vrijeme prošle vlade.

“Skrivanje prave gospodarske slike Hrvatske i nekih upravo zločinačih poteza kao što je manijakalno zaduživanje države, HTV je radio sustavno sve zadnje četiri godine. Paralelno s tim, sotonizirali su oporbu u svakom trenutku, a kada pogledate njihove polemične emisije, u koje su nekad znali i mene zvati, omjer gostiju je uvijek bio kao po komandi neravnopravan. Uostalom, pogledajte kako se Nino Raspudić u Petom danu sam bori protiv četvorice”, istaknuo je Dujmović i dodao:

“To je profesionalnost hrvatske televizije”.

U razgovoru za direktno.hr naglasio je da Radman mora otići.

“Ja mislim da Goran Radman mora otići i pomalo je besramno da već sam nije ponudio mandat na raspolaganje jer tamo nije pao s neba. Jednako tako bi s njim trebali otići i svi oni koji su zauzeli 38 mjesta, koliko je urednika u prvom valu smijenjeno na HTV-u”, zaključio je Dujmović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari