Connect with us

Komentar

Tihomir Dujmović: Napokon! Dočekali smo da je jedna hrvatska Vlada napokon rekla dosta!

Objavljeno

on

Politički analitičar, novinar i publicist Tihomir Dujmović komentirao je zabranu ulaska 11 pripadnika Vojske Srbije na teritorij Republike Hrvatske

Napokon! Napokon! Napokon! Nakon dugog vremena i nebrojenih srbijanskih provokacija dočekali smo da je jedna hrvatska Vlada napokon rekla dosta!

Potpuno shvatljiva i sasvim razumljiva zabrana ulaska srpskom vojnom izaslanstvu na čelu sa notornim srpskim ultra četnikom Vulinom na novu jasenovačku provokaciju nadam se da ce sada “otvoriti novu stranicu” u budućem hrvatskom tretmanu beogradskih provokacija, odnosno da ćemo se i ubuduce ovako jasno ponašati kad se radi o ovim relacijama.

Milanovićeva Vlada prije četiri godine nije imala petlje zabraniti Vulinu ulaz u Hrvatsku ( kao što mu je nakon prve provokacije zabranu ulaska uvela kosovska Vlada, jer je taj čovjek zadužen za provokacije “ po regiji”!) pa tako još i danas pamtimo njegovo iživljavanje 2015 godine po Hrvatskoj!

Vulinovo objasnjenje da su krenuli u Hrvatsku na poziv pakračkog episkopa Jovana Čulibrka trebao bi biti signal Kaptolu da stavi već jednom na stol temu o kojoj uporno šuti, a tiče se vodstva srpske Pravoslavne crkve u Hrvatskoj i njene novo- stare ( redovito kapitalne uloge) u velikosrpskim provokacijama, pri tom ne mislim samo na ovu originalnu ideju pakračkog episkopa (za kojeg su neki mediji iznosili da je u ratu bio jedan od elitnih niških padobranaca) da predstavnici redovne srpske vojske u uniformi ulaze u Hrvatsku, komentirao je Tihomir Dujmović na facebooku

 

Krstičević poručio Vučiću i Vulinu: Moraju razumjeti da ovo više nije ’91 i da vojnici mogu ulaziti u Hrvatsku kad žele

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari