Connect with us

Komentar

Tihomir Dujmović: Ostat će tajna zašto je Most pozvao Milanovića nakon što ih je SDP odbio

Objavljeno

-

Povodom jučerašnjeg odustanka od pregovora Tomislava Karamarka i Domoljubne koalicije, za direktno.hr prokomentirao je politički analitičar i kolumnist Slobodne Dalmacije Tihomir Dujmović.

[ad id=”68099″]

“Čini mi se kako je to krajnje logična i očekivana reakcija Tomislava Karamarka. Trebalo je i ranije ovako reagirati, pogotovo nakon što je Zoran Milanović nazvao HDZ kriminalnom organizacijom. Tripartitna vlada nema baš nikakvog smisla, a netko je u tom moralnom košmaru već jednom morao reći dosta. Naime, ono o čemu se permanentno šuti u ovom razvoju situacije je to da su potezi i SDP-a i HDZ-a, do danas, bili prožeti nemoralnošću. Jer nakon toliko uvreda upućenih HDZ-u, odavno nije bilo nikakve šanse da takva vlada funkcionira. Mene čudi da se  ranije ta cijela situacija nije prekinula. Ostat će mi kao vječna tajna zašto je Most nakon subote, kada je Glavni odbor SDP-a i tijela HNS-a rekli ne takvoj koaliciji, pozivao SDP da se vrati za stol“, rekao je Dujmović.

Karamarko je pri izlasku s pregovora rekao kako se pokazuje da je Most stvoren da oživi SDP.

„Pokazuje se tako, Milanovićeve dvije faze su evidentne. Kad Alex Braun nije u Hrvatskoj, Milanović daje glupe izjave. Kada je Braun u Hrvatskoj onda je Milanović dron kojim Braun upravlja. Upravo je Barunov naputak sve ovo bio. Mi živimo u amoralnom svijetu. Nije mi jasno po čemu se ti ljudi briju ujutro, oni nemaju obraza, niti te stranke, poput SDP-a i HNS-a, a niti takvi mediji“, zaključio je Dujmović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari