Tihomiru Dujmoviću zabranjeno daljnje pisanje u Slobodnoj Dalmaciji!

9

Tihomiru Dujmoviću zabranjeno je daljnje pisanje u Slobodnoj Dalmaciji.

“Da, točno je, zabranjeno mi je daljnje pisanje u Slobodnoj Dalmaciji.Trenutno sam okupiran promocijama moje nove knjige tako da uopće ne želim spekulirati tko stoji iza još jedne zabrane”, rekao je Dujmović za narod.hr

Glede razloga koji su mu navedeni kao razlog otkaza daljnje suradnje Dujmović dodaje da su navedeni razlozi vezani uz ” potrebu štednje i smanjivanja troškova”.

Bolji poznavatelji prilika u Slobodnoj ističu da je dominantna lijeva struja u toj kući već dva puta pokušala izbaciti Dujmovića, ali je bivši glavni urednik Bonković stao uz njega obzirom da su Dujmovićevi tekstovi spadali u vrlo čitane.

Što, odnosno, tko je u takvoj situaciji natjerao Marijana Hanžekovića da zabrani daljnje pisanje Dujmoviću u ovom trenutku nije jasno.

Predstavljena knjiga Tihomira Dujmovića “Hrvatske novinarske tragedije 1945.-1995.”

facebook komentari

 • Dusko Besenic

  Šta mi sve ne dozvoljavamo u ovoj našoj (?) državi? Da velikosrbska i komunjarska kamarila drži skoro sve medije i šikanira svakog novinara koji jest Hrvat i misli hrvatski?! Hrvati…do kada ćemo to dozvoljavati?!! Barem prestanite koristiti te medije,jer ih tako podupirete!

 • Maks

  Pogledaj ove V. List, 24 sata masonski pop Tolj i saveznici iz Srbije : https://www.tportal.hr/biznis/clanak/vlasnik-srpskog-kurira-preuzima-hrvatski-story-20141107

 • Maks
 • Sivooki

  On predstavlja knjigu o pogromu slobodnomislećih novinara u Hrvatskoj za vrijeme komunizma, a SD “stavlja točku na i”!!!!!!
  Nek’ se vidi, nek’ se zna, tko se kome dopada!

 • Agromentum

  Hanžekoviću je najvažnija njegova klijentela, i po njima se ravna.

 • Maks

  Otkaz je star barem mjesec dana, o pogromu slobodnomislećih novinara u Hrvatskoj pisao je barem dvije godine pa mu nisu nista. Vjerovatno ce ga zamjeniti neki novinar ovog HDZa , Dujmovic je napadao Karamarka, Plenkovica , Oreskovica i most branio i brani !!! Hanzekovic je podjelio prostor na tri djela – ljevica, desnica i liberali i sam je liberal – tu negdje treba traziti razlog za otkaz
  .

 • Josip Jurišić

  Sada nam je potrebna samo jedna REVOLUCIJA da ovu gamad potamanimo od jugoslovena i fertig

 • Ništa za to. Mene su oni “iskrčili”, je, izbacili ili zabranili moje pisanje ima tome nekoliko godina. To ti je tako kada se netko boji istine, i to naše HRVATSKE ISTINE.

  ŠTO SE ZNA – ILI ŠTO SE NE ZNA – ILI JOŠ BOLJE – ŠTO BI SE TREBALO ZNATI O POGLAVNIKU DRU. ANTI PAVELIĆU!
  http://otporas.com/sto-se-zna-sto-s…ru-anti-pavelicu/

 • kvaternik

  i prije “Slobodne” čini se da su te i drugi izbacili!!! zar ne!?