Pratite nas

Komentar

Tisuću Oluja, al’ samo je jedna slobode vrijedna. ‘Imamo svoju Hrvatsku’

Objavljeno

na

“Imamo svoju Hrvatsku” riječi su dr. Franje Tuđmana, koje će odzvanjati i koje su obilježile hrvatsku povijest. Drage Hrvatice i Hrvati danas se s tugom i ponosom sjećamo svih palih hrvatskih HEROJA na bojištima diljem Hrvatske.

Ostavili su svoje živote, dali svoje srce i dušu za danas SLOBODNU HRVATSKU, za sve nas.

Izborili su se da danas hrvatski barjak vije na Zvonimirovoj tvrđavi i diljem Hrvatske. Danas je dan POBJEDE, domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja te 24. obljetnica VRO “Oluja”.

Dani domovinskog rata su dani-tuge, ponosa i slave. Neka se nikada ne ponovi, ali nikada i ne zaboravi da smo unatoč svim nepovoljnim okolnostima uspjeli obraniti svoju, danas SLOBODNU HRVATSKU koja je otvorena za sve dobre ljude koji je vole i koji je smatraju svojom Domovinom.

Iako smo možda površinom mala, mi smo velika ponosna zemlja i ponosan narod. Pokazali smo zajedništvo u tim teškim vremenima ponosa i slave, ali to smo mi HRVATI s velikim srcem za svoju Domovinu.

Drage Hrvatice i Hrvati, gdje god bili učite svoju djecu domoljublju, neka dišu punim plućima svoju slobodu, neka ponosno kliču da su hrvatska djeca s hrvatske grude. Neka se s ponosom prepričava povijest Hrvatske za koju su se borili mnogi očevi, djedovi, pradjedovi.

Pred nama su još velike zadaće kako bi ostvarili još bolju budućnost generacijama koje dolaze za bolju kvalitetu življenja. Moramo uspjeti i uz Božju pomoć idemo prema tom cilju jer nemamo pravo odustati od borbe za našu NAJLJEPŠU I SLOBODNU HRVATSKU ❤️🇭🇷

Milijan Brkić

 

Oluji je prethodio operacijski ciklus na Livanjskom polju u kojem se po važnosti i izvedbi izdvaja operacija Ljeto-95

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Plenković najavio razgovor s nezadovoljnim Penavom

Objavljeno

na

Objavio

Premijer Andrej Plenković rekao je kako nije pročitao što je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava pisao na Facebooku, ali da mu je jasno na što se referira. Kaže da će s Penavom razgovarati i da će to riješiti unutarstranački.

Na pitanje novinara kako komentira Facebook objavu vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave da se srami institucija ove države premijer Andrej Plenković odgovara da nije vidio što je napisao, ali da je shvatio na što se referira, prenosi N1

Riječ je o suđenju Marijanu Živkoviću za razbijanje dvojezičnih ploča i izjavi sutkinje da sinove treba oplakivati u tišini.

“Mislim da je to na jučerašnje suđenje protiv gospodina Živkovića koji je izgubio dva sina u Domovinskom ratu. Ljudi koji su izgubili svoje najbliže, kojima su životi nepovratno promijenjeni na gore i koji su doživjeli najveće strahote naravno da jako teško i emotivno doživljavaju određene stvari i da se jako teško mogu vratiti u kontekst rezoniranja nekoga tko takvo iskustvo nema.

Poruka koju smo mi poslali kao Vlada i institucije poput policije, odvjetništva jest da smo učinili više na istraživanju i procesuiranju ratnih zločina koje se odnose na područje Vukovara, a koje je najosjetljvije.

Mislim da kada gledamo cjelinu da stvari idu u smjeru da se teži prema istini, ratni zločini ne zastarjevaju, tko treba odgovarati će odgovarati, a istodobno kao društvo moramo graditi ozračje koje ide prema pomirbi, uključivosti i gledanju naprijed, to je politika koju vodimo i iza koje stojimo”, rekao je.

Na pitanje reportera N1 o jučerašnjim Penavinim izjavama o revoluciji i crnom labudu kaže da će to rješavati unutarstranački, a najavio je i da će razgovarati s Penavom.

 

Ivan Penava: Svakako će biti određena reakcija na ovo stanje

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Željko Glasnović: Dijaspora je Hrvatskoj jedini spas kao i za vrijeme agresije 90-tih

Objavljeno

na

Objavio

Genetski anarhista ne mogu prestrojiti ovu državu. Za to bi prvo trebali prestrojiti svoj mentalno devastirani um a onda sve ukradeno vlasniku.

Slušam ove izljeve Rolexjugenda po maniri njihovog idola koji je prestroji privatno vlasništvo pod kontrolu svojih drugova uz pomoć kalibra 32.

Dijaspora je Hrvatskoj jedini spas kao i za vrijeme agresije 90-tih. EU je vrlo upitna kao siguran faktor…znaju Britanci vrlo dobro zašto izlaze iz takve jedne institucije.

 

Glasnović: Izvandomovinska Hrvatska, kao najveći poslovni faktor u Državi se već desetljećima namjerno ignorira

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari