Pratite nas

Komentar

Titovi sljedbenici prijete fra Mariu Knezoviću – On sve o Titu opisao u 13 faktografskih rečenica

Objavljeno

na

fra mario knezović
fra Mario Knezović - foto: Jabuka.tv

Lavina prijetnji, sramnih poruka i poziva na linč, na vješanje, stigla je u moju facebook poštu (inbox) ili mail. Povod je moj napis kako je Tito zločinac. Ti koji prijete, a kao brane Tita, nisu ni svjesni kako samo potvrđuju moju tezu da je Tito živio i umro kao zločinac. Jer bi očito njegovi istomišljenici i danas ubijali one koji misle drukčije. Ne pada jabuka daleko od stabla, piše dr. fra Mario Knezović/Misija.

Nekako, nakon svojih kolumni i ja sam dodatno nešto naučio: Sve možete današnjim ljudima (vođama) pisati samo im ne dirajte novac i Tita. O tome se Titu prikazivao serijal Antuna Vrdoljaka. Film je jasno potvrdio i iznio teze o kakvu je monstrumu riječ. Sve se o Titu može reći u nekoliko faktografskih rečenica:

1. Rođen u Kumrovcu, ni sam ne zna kada, jer je na više mjesta pisao različite datume. Falsifikat njegova života je već tada počeo. Bajka o njemu je nastavljena za života.

2. Djelovao kao špijun i suradnik raznih tajnih službi u inozemstvu. Mijenjao oko sedamdeset puta svoj identitet. Djelovao pod lažnim imenima i svoje suradnike predavao u smrt mnogo prije Drugoga svjetskog rata. Uz njega su mogli biti samo istomišljenici, a oni koji su mislili svojom glavom, ostali su bez glave.

3. Bio vođa partizansko-komunističkoga pokreta pod sponzorstvom zločinca Staljina i svjetskih satelita.

4. Nije priznavao ljudska prava i njegova Jugoslavija nije potpisala ni jednu konvenciju o ljudskim pravima, kao ni onu glavnu konvenciju Ujedinjenih naroda iz 1948.

5. U strahu za vlast i čast ubijao i uklanjao svoju konkurenciju i bliske suradnike tjerao u zatvore.

6. Pod njegovim režimom, njegovim znanjem i odobrenjem, ubijeno više stotina tisuća ljudi u Jugoslaviji, a najviše Hrvata. Što nije ubijeno u kasnijim montiranim procesima proslijeđeno je u zatvore i logore.

Blaženi kardinal Alojzije Stepinac ogledni je primjer montiranog komunističkog sudskog procesa. Na pravdi Boga osuđen je na tamnovanje u Lepoglavi potom i na kućni pritvor u Krašiću, jer se nije htio pokoriti Titinom projektu o Hrvatskoj Crkvi koja bi bila odijeljena od Pape i Rima. Stepinac je svijetli lik Crkve u Hrvata u turbulentnim godinama prošloga stoljeća koji se uzdiže na čast oltara, dok je veliko pitanje što ili tko zapravo počiva u Kući cvijeća na Dedinju i dokle će ga Srbi trpjeti u Beogradu.

7. Stvarao o sebi mit i kult ličnosti. Organizirao slavlja u prigodi svojega rođendana koji mu je i samomu bio datumski nepoznat. U njegovu su se čast podizali spomenici, imenovale ulice, nazivali gradovi, nosale štafete, sadile sadnice. Freud bi zaključio: Narcisoidni bolesnik prve klase.

8. Gušio slobodu medija, misli i govora. Naređivao izravna ubojstva emigranata, gušio slobodu vjere, naređivao ubojstva i zatvaranja biskupa, svećenika i istaknutih vjernika.

9. Živio kao zločinac, umro kao zločinac, pamtit ćemo ga kao zločinca. U svim ozbiljnim dokumentima svjetske historiografije naveden je u top listi deset najvećih zločinaca svijeta.

10. Na pokopu mu plakala zaluđena masa opčinjena ideologijom i opijumom navezanosti na vođu. Taj opijum je stvaran medijskom propagandom o najvećemu sinu naroda i narodnosti. Ta činjenica suza najbolje govori u kakvome je državnome jednoumnom zatvoru živjela sva svjetina!

11. Oni koji danas govore o Titu, po načelu, bilo je i pozitivnih stvari kod njega, podsjećam na detalj kada je zločinac Ratko Mladić djeci u Srebrenici udijelio čokoladice, pa nekoliko sati kasnije dobiše metak u potiljak. Zgrozili bi se ističući pozitivu tih čokoladica. Zar ne?

12. Tomu „velikom“ sinu, a zapravo po međunarodnim istraživanjima i tvrdnjama stručnjaka „velikomu“ zločincu, na pokop su također dolazili diktatori i zločinci, koje su kasnije njihovi narodi i svjetske sile smaknuli: egipatski diktator Hosni Mubarak, rumunjski diktator Nicolae Ceauşescu, irački diktator Saddam Hussein, libijski diktatort Moamer Gadafi itd. Nostalgičari samo ističu kako je bilo mnogo izaslanika na pokopu. Eto kakvo je to društvo „nevinih“ izaslanika bilo.

13. Dakle, kada je riječ o Titovu liku i djelu, ne trebaju ni povjesničari, ni dokumentaristi, ni arhivi ni svjedoci. Tita se po djelu prepoznaje. Zato je stvar oko Tita jasna i bistra: ZLOČINAC!

Piše dr. fra Mario Knezović/Misija

Fra Mario Knezović: Ne treba TV serijal o Titu, znamo da je zločinac

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Dr. Herman Vukušić ‘oprao’ Milanovića: Normalno, nije bio u ratu

Objavljeno

na

Objavio

Neću ovdje prepričavati kako je Zoran Milanović kao premijer bio u višestruko jačoj mogućnosti već odavno izvršiti obećanja koja sada daje kao predsjednički kandidat. Također neću spominjati njegove gotovo svakodnevne gafove koji već zabavljaju i međunarodnu javnost te su zaslužili i novu kovanicu u hrvatskom jeziku: “zoranizmi”, piše dr. Herman Vukušić

O njegovom “karakteru” sve je rečeno u činjenici da drugima zamjera ono što sebi dopušta: od uporabe službenih sredstava (aviona, helikoptera) u privatne svrhe, pa do obiteljskog nepotizma (bratića nakon četvrt stoljeća izvlači iz JNA mirovine i postavlja u javnu tvrtku kao velikog menadžera).

Veliki američki pisac, Robert Heinlein, u svojoj je znanstveno fantastičnoj distopiji “Svemirski jurišnici” opisao svijet budućnosti u kojem pravo glasa na izborima imaju samo oni koji su ratovali za svoju domovinu.

Neću ići tako daleko, ali mislim da se za nekoga tko želi biti predsjednik RH ipak treba upitati što je radio 1991. godine?

Pri tome napominjem da mi ne leži baš pretjerano niti Škorina izjava kako je u SAD-u tamburicom branio Hrvatsku…

Ali Milanović je u svojem “karakteru” ipak otišao korak dalje: gradski dečko koji puca od zdravlja i kao premijer vozi mountain bike i trči po Maksimiru sa CroCapom nije se baš osjećao psihofizički spreman 1991. godine otići na prvu crtu

Kao malu ilustraciju kondicije bivšeg premijera i nesuđenog predsjednika u njegovim (već) četrdesetim godinama objavljujem ovdje vinjetu iz 2012. godine koja opisuje Zokin ljetni avanturizam na otoku Hvaru:

“A ima premijer i jednu veliku strast, a to je vožnja biciklom, a kad je u pitanju ruta kojom se prekjučer uputio, Zoranu Milanoviću može se samo čestitati.

Naime, u rano jutro, točnije nešto prije sedam sati, odlučio je stisnuti pedale i tako odraditi veliki izazov na koji se ni profesionalni biciklisti ne bi bez premišljanja upustili.

Kad je osiguranje procijenilo da je situacija sigurna, iz kombija je iskrcan bicikl i premijer je nešto prije Brusja sjeo na njega te krenuo na suprotni dio najduljeg hrvatskog otoka, u Sućuraj. Riječ je o udaljenosti većoj od 70 kilometara, a starom cestom kojom je premijer krenuo čak i 80.

Na toj relaciji najveći problem nije ni daljina, već se radi o jako zahtjevnoj ruti jer i za automobile je taj put prilično opasan. Na svom putu prema Sućurju premijeru je nešto sumnjivo škripalo na biciklu, pa je oko 9 ujutro putem stao na privatnoj benzinskoj postaji Bagy pred ulazom u Jelsu.

Pristojno se predstavio i zatražio pomoć.”

Skoro sto kilometara po “prilično opasnom putu” a niti metra po bojišnici, baš je karakter nema što

Bitno je da nam on poručuje kako je rat gotov…Sramota!

Herman Vukušić

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Krstičević: Generali Ante Gotovina i Mladen Markač su heroji i simboli oslobodilačkog Domovinskog rata

Objavljeno

na

Objavio

Na današnji dan, prije sedam godina oslobođeni su generali Ante Gotovina i Mladen Markač, a oslobađajućom je presudom ostvarena velika pobjeda za heroje i Domovinski rat, podsjeća se u subotu u priopćenju Ministarstva obrane (MORH).

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević prisjetio se veličanstvenog dočeka generala na središnjem zagrebačkom trgu.

„Toga dana cijela Hrvatska je bila jedno, s ponosom smo dočekali naše heroje. Generali Ante Gotovina i Mladen Markač su heroji i simboli oslobodilačkog Domovinskog rata, koji su uz brojne hrvatske branitelje zaslužni za slobodnu i samostalnu Hrvatsku. Ne smijemo zaboraviti da su generali Gotovina i Markač vodili dva rata, oslobodilački Domovinski rat i drugi, rat za istinu i karakter Domovinskog rata i pobijedili su”, naglašava Krstičević u priopćenju.

Hvala im što su se borili za istinu i za slobodnu i samostalnu Hrvatsku. I hvala im još jednom na snazi tijekom te duge bitke kojom je dokazano da je Domovinski rat temelj moderne hrvatske države, poručio je ministar obrane. (Hina)

 

Na današnji dan 2012. – Oslobođeni hrvatski heroji Gotovina i Markač

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari