Pratite nas

Politika

TKO NAM KRADE DUGU

Objavljeno

na

Odbacuje li Hrvatska prirodne zakone

[dropcap]O[/dropcap]vim javno ustajem svojom riječju kao građanin ove zemlje i pripadnik naroda kojega su kršćanske vrjednote očuvale kroz stoljeća, u obranu prirodnih zakona i kršćanskih vrjednota, a protiv protuprirodnog i protuljudskog prijedloga ozakonjenja istospolnih brakova u Hrvatskoj. Takav trend u suvremenom svijetu je logična posljedica višedesetljetne agresivne ljevičarsko-liberalno-hedonističke filozofije i propagande koja je svoj zamah u sferi seksualnosti doživjela u seksualnoj revoluciji 60-tih godina prošlog stoljeća. Ta je propaganda s jedne strane bezočno napadala i ismijavala temeljna kršćanska moralna načela o ljudskoj seksualnosti nazivajući ih primitivnim, natražnim, neprimjerenim današnjici i sl. a s druge strane oristeći se svim vrstama medija agresivno nametala tvrdnje (bez dokaza ) da je homoseksualnost normalan prirodan oblik seksualnosti, te da je to stvar  opredjeljenja ili izbora, pa prema tomu spada u sferu elementarnih ljudskih prava. Ni prirodni zakoni, kao i biološki principi i zakonitosti ipak govore drugačije. Zato sam također posve siguran da će priroda jednom uzvratiti udarac, jer se to događa uvijek kada ne poštujemo njene zakone.

prideDo 1973. God. Homoseksualnost je tretirana kao bolest, odnosno kao jedan od oblika poremećenoga seksualnog ponašanja. No, tada se bez ikakvih konkretnih i ozbiljnih znanstvenih dokaza, a zbog pritiska jakih homoseksualnih lobija u raznim centrima moći-medijskim, financijskim, političkim i dr. homoseksualnost prestala tretirati kao bolest. Netočna je tvrdnja da je seksualna sklonost ( u ovom slučaju homoseksualnost ) stvar osobnog opredjeljenja ili izbora. Ovo je lako i dokazati. Naime ako je doista stvar izbora, onda onaj tko bira mora imati na raspolaganju najmanje dvije različite opcije (inače je izbor besmislen ). Kada je u pitanju seksualna sklonost, onda bi te dvije opcije trebale biti heteroseksualnost i homoseksualnost ( premda postoje i još neke kao npr. Sodomija, pedofilija i dr ) To bi nadalje, značilo da je svaka osoba morala na početku svoga spolnoga života biti u situaciji a svjesno ( izbor je svjestan čin ) odlučuje hoće li biti jedno drugo ili nešto treće. Mislim da je doista svakome jasno da nikada nije bio u toj situaciji. Nametanje tvrdnje da je homoseksualnost posljedica opredjeljenja ili izbora je smišljeno i ima za cilj ugurati homoseksualnost u kontekst prava na izbor jer je pravo na izbor jedno od temeljnih ljudskih prava. Homoseksualci se iz istog razloga nazivaju manjinama  jer se tako žele ugurati u kontekst prava manjina ( kao što su vjerske, nacionalne i dr ) a to je po svojoj naravi neusporedivo i neprihvatljivo. To im je uspjelo u Zakonu o sprječavanju diskriminacije koji je usvojen pod ucjenom iz EU unatoč protivljenju Katoličke crkve. Sve ovo bi trebalo biti podloga za traženje ozakonjenja istospolnih brakova, što se upravo i događa. Također je lako dokazati da homoseksualnost nije prirodan i normalan oblik seksualnog ponašanja.

Spajanje nespojivoga

Krajnja svrha postojanja seksualnosti je stvaranje novog živog bića, i to je prirodni(biološki) zakon. Homoseksualnost je u suprotnosti s tim prirodnim zakonom kao i s drugim prirodnim zakonima, biološkim načelima i spoznajama.Svatko tko makar na najelementarnijoj razini poznaje biološke aspekte ljudske seksualnosti zna npr. Da su dva muška ili dva ženska tijela u spolnom smislu neuskladiva i nespojiva i fiziološki i morfološki i anatomski. Naime nije moguće spolno sjediniti dva muška tijela a da pri tom svi spolni organi izvrše svoju normalnu biološku funkciju. Dakle dva muška spolna sustava po svojoj su naravi nesukladna i nespojiva.Oni po svojoj prirodi nisu upućeni jedan na drugoga. Prema tomu, posve je jasno i logično da je pokušaj spajanja nečega što je po svojoj naravi nespojivo, protuprirodno i nenormalno ponašanje. Teza da istospolni brakovi nisu protuprirodni jer postoje i heteroseksualni brakovi u kojima se ne može stvoriti dijete potpuno je besmislena i neodrživa. Naime, to što neki heteroseksualni brakovi ne mogu stvoriti dijete nije posljedica njihova heteroseksualnog karaktera, već nekih bolesti spolnog sustava jednog ili obaju partnera. S druge strane istospolni brakovi ne mogu stvoriti dijete upravo zbog njihova homoseksualnog  karaktera i ničeg drugog. Upravo zato samo neki heteroseksualni brakovi ne mogu stvoriti dijete, dok to ne može niti jedan homoseksualni brak.Iz svega navedenog je posve jasno da je homoseksualnost u suprotnosti s prirodnim zakonima, pa je onda također jasno da su i homoseksualne veze i istospolni brakovi protuprirodni, bez obzira koliko ih ljduski zakoni u pojedinim državama činili legalnim. Prirodni zakoni su iznad ljudskih i oni se ne donose u parlamentima niti se tamo mogu poništiti.

Gdje je granica ?

Homoseksualci trebaju imati sva ljudska prava koja se ne kose s prirodnim zakonima (pravo na obrazovanje, liječenje, bavljenje športom, politikom i dr. ) Istospolni brakovi kao i usvajanje djece u suprotnosti su s prirodnim zakonima, pa je posve normalno da ta prava ne mogu imati. Prema homoseksualcima se ne smije iskazivati nikakva mržnja niti bilo kakav oblik nasilja. No u opasnosti je  društvo  koje jednom prihvati praksu proglašavanja protuprirodnih i nenormalnih pojavnosti prirodnim i normalnim, jer će malo-pomalo i ostale protuprirodne i nenormalne pojavnosti prihvaćati kao normalne i prirodne pa se nužno postavlja pitanje: gdje je granica ?

Jedan od najvećih zagovornika seksualnih sloboda i svih seksualnih sklonosti Alfred Kinsey ide tako daleko da čak i pedofiliju i sodomiju (spolno općenje čovjeka i životinje ) smatra posve normalnim i prirodnim oblicima spolnog ponašanja. U Nizozemskoj je ozakonjena „Stranka pedofila“ Bojim se da je Rubikon prijeđen pitanje je samo vremena.

Na kraju , svaki čovjek treba imati sva prava i slobode. Ta prava i slobode mogu biti ograničena samo pravima i slobodama drugih ljudi i prirodnim zakonima.

B.K.Imotski

Kučibaba i Kamenjar.info

facebook komentari

Politika

(VIDEO) Kaos u Saboru – lupanje, vrijeđanje i mahanje Poslovnikom

Objavljeno

na

Objavio

Saborska rasprava o državnom proračunu više je puta prekidana zbog prestanka rada saborskog Istražnog povjerenstva za Agrokor.

Predsjednik Sabora Gordan Jadndroković tomu je odlučio stati na kraj nakon što je HSS-ov Krešo Beljak zatražio stanku kako bi se osnovalo povjerenstvo radi utvrđivanja štete na saborskom inventaru.

Nakon prepucavanja o Poslovniku, oporbeni zastupnici odlučili su lupanjem  po klupama prisiliti vladajuće na stanku. “Nije ovo ničija prčija”, vikao je Miro Bulj, “Ne radite cirkus od Sabora”, vikao je Nikola Grmoja.

Gordan Jandroković odlučio je nastaviti s raspravom, ali pobuna se nastavila pred cijelom Vladom koja je u Sabor došla na predstavljanje proračuna. I Gordan Maras i Davor Bernardić inzistirali su na stankama tako da je Jandroković u jednom trenutku Bernardiću rekao “Vi ste dosadni, toliko su vam prazne optužbe”. “Bit će stanka kad završimo s replikama, ima ih još šest. Vi biste htjeli da vas izbacim iz sabornice, ali ja to neću”, nastavio je odgovarati Jandroković. Naposlijetku je stanka ipak odobrena.

Nakon povratka u sabornicu, govornicu je zauzeo HSS-ov Krešo Beljak koji je nastavio pet minuta govoriti bez obzira na tijek sjednice.  U međuvremenu je Ivan Pernar (ŽZ) mobitelom snimao govornike. Predsjednik Sabora Gordan Jandroković zatim je sazvao sastanak predsjednika klubova kako bi se odlučilo o tome kako nastaviti rad.

Nakon jednosatnih konzultacija ipak je postignut kompromis – predsjednik HSS-a Krešo Beljak dobio je priliku da se obrati po stanci koju je još prijepodne zatražio, što je bio “okidač” za višesatni kaos u sabornici, a nakon Beljaka rasprava je nastavljena replikama na prijedlog državnog proračuna za 2018.

Beljak, koji je stanku zatražio zbog stanja u prometu, ustvrdio je kako se, dok Hrvatsku muče demografski problemi, gube životi po hrvatskim prometnicama. Potom je svoju stanku opetovano usmjerio na Agrokor i saborsko istražno povjerenstvo optužujući vladajuće kako žele “zataškati i krivotvoriti povijest”. Konačno, nešto prije 15 sati, nastavljena je još jutros započeta rasprava o državnom proračunu za iduću godinu. (Hina)

facebook komentari

Nastavi čitati

Politika

Glasnović: Agrokor je priča Hrvatske privatizacije, što je s tom genezom, o tome nitko ne priča

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatski sabor danas zasjedanje nastavlja raspravom o prijedlogu državnog proračuna za iduću godinu, u kojemu Vlada predviđa da će ukupni prihodi biti na razini od 129 milijardi kuna, što je 6,1 posto više u odnosu na aktualni proračun.

Ukupni rashodi bit će 133,3 milijardi kuna ili 5 milijardi viši. Deficit opće države bit će na razini 0,5 posto BDP-a ili 2 milijarde kuna, dok se stopa gospodarskog rasta projicira u visini od 2,9 posto.

Imamo 30-ak replika, namjera je da se sa čitavim nizom stanki onemogući da se raspravlja o proračunu, rekao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković nakon što su zastupnici zatražili stanke i nakon što su kolektivno počeli lupati po stolu jer je Jandroković odlučio stanku dati tek nakon replika.

Željko Glasnović (Nezavisni za Hrvatsku): Agrokor je priča Hrvatske privatizacije, što je s tom genezom, o tome nitko ne priča. Teško je pratiti kud je otišao taj novac. Kumrovački đaci, pripadnici OZNE, zamislite svi imaju nekakvu amneziju. To je samo dimna zavjesa koja prikriva geneze privatizacije. Bit će nedostupan dosje UDBAša to nikoga ovdje ne dira. Nemamo retroaktivne sabore da se može ganjati nekoga. Gdje su dosjei SDP-a, što je s njima? Jesu li oni završili tamo gdje su se palili dosjei UDBE ’90-ih? Oni koji sjede ovdje imaju kodna imena. Što smo dobili? Ne znamo ništa o našoj povijesti. Dobili smo Titu nakon Tita.

(Hina)

Željko Glasnović “zapalio” Sabor čistom istinom u 5 minuta! (VIDEO)

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari