Connect with us

‘Tko puno priča, malo radi’

Published

on

Nakon što se ‘Hrvatice’ priznale Tportalu da vole ‘seks na otvorenom’ hoćemo li saznati vole li seks i u redakciji spomenutog portala?

Ljeto je, iako to u pravom smislu riječi, nažalost, još uvijek ne osjetimo, vrijeme se opasno igra sa živcima ionako nervoznih građana, da Hrvati nemaju premijera koji krpi cijevi po Slavoniji, iako mu kroz uši curi na sve strane voda, teško bi Hrvatska preživjela počet ak srpnja.

diff-between-women-and-men-woman-man-sex-office-desk

Srećom, ne dijele svi u Hrvatskoj iste problem. Neki imaju probleme koje je zasad, možda i srećom, nemoguće riješiti, o čemu se radi otkriva nam nekoć lopovski Tportal. Naime, radi se, kako vjerujemo znate, o portalu koji je svojedobno pljačkao po internetu, zbog čega je, srećom, kažnjen, no, nesrećom se zbog pljačke još uvijek nije ispričao. Možda i budu, tko prizna, pola mu se prašta, pola, no, ne sve?

Tako je naš ‘elitni’ portal, koji samo tu i tamo te ponekad krade, pa onda i laže, otkrio da Hrvatice vole ‘seks na otvorenom’, naravno, anketa koju su proveli više je nego reprezentativna, naime, nakon što su razgovarali s vlastitim novinarkama, koje su im navodno potvrdile da bi se ‘seksale na otvorenom’, po mogućnosti uz prisustvo kamermana RTL televizije, odlučili li su se na spomenutom portalu otići korak dalje i porazgovarati s pet ‘Hrvatica’, sve one su naravno, u najboljim godinama, nešto mlađe od Nike Kovača, no, zato starije od Stipe Pletukose.

Hrvatice su priznale Tportalu da obožavaju ‘seks na otvorenom’, jedna od njih čak i u parku, i to na dječjim ljuljačkama, ponekad se čovjek zaista mora zapitati gdje je policija kad ih najviše trebate, nadajmo se samo da djeca nisu u redu morala čekati kako bi ljuljačka u parku ‘malog grada’ postala slobodna.  Ni seks u bazenu nije za odbaciti, za Tportal tvrdi još jedna, od pet, Hrvatica, naime, kao ona se ‘prasnula’ u jednom bazenu, u nekim toplicama, iako je u tom trenutku u spomenutom bazenu bilo još ljudi, nije rečeno je li bilo djece. Ako je bilo, naravno, jasno je kako tako nešto možemo nazvati, svakako samo ne ‘seks na otvorenom’, možda ipak seks koji vodi ka ‘zatvorenom’, no, ne seksu nego odjelu.

Dakle, pet ‘Hrvatica’ priznalo je Tportalu da voli seks na otvorenom, Tportal u svom stilu, pretvorio je to u opće prihvaćeni dokaz seksomanije u Hrvatskoj, sve na otvorenom i pred publikom. S obzirom na činjenicu da Tportal zaista ruši neke barijere i barikade u Hrvatskoj nadajmo se vrlo skoro anketi koja bi potvrdila ili demantirala kako funkcionira seks u redakciji spomenutog portala. Otvoreno, zatvoreno, javno, tajno, sasvim svejedno. Ili se ipak radi o onoj narodnoj – ‘tko puno priča, malo radi’?

Ivana/tinolovka-news

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari