Connect with us

Komentar

Tko su ‘ustaše’ na Poljudu i Thompsonovu koncertu? Pitajte Udbu!

Published

on

Uvijek se nađe jedan Udbin ‘delegat’

Slobodna Dalmacija piše o jednom kontrastu na utakmici Hajduk – Dinamo: “Već oko 15 sati, više od tri sata pred početak derbija, rijeke ljudi slijevale su se prema Poljudu, mladi i stari, muškarci i žene, čitave ekipe, obitelji s djecom…

Željno očekivani derbi završio je baš onako kako su priželjkivali, Hajduk je konačno pobijedio… S Poljuda su čitav dan pristizale simpatične fotografije… A onda se… ukazao – on. Lik s bizarnom fantomkom na glavi i majicom s porukom ‘Ubij Srbina’.

Još s dvije baklje u rukama, jeziv prizor. Iako bi ga možda bilo najbolje potpuno izignorirati i ne dati mu pet minuta priželjkivane slave, mora mu se priznati da je uspio … pokvariti sliku predivnog dana na Poljudu, uspio je dospjeti u medije…, a uspjet će vjerojatno i donijeti novu kaznu Hajduku te ‘bile’ opet ostaviti da igraju bez publike na Poljudu.”

Na jednom Thompsonovu koncertu u Zagrebu među 120.000 slušatelja bio je samo jedan s ustaškom kapom, snimljen je, fotografiju su svi objavili, ali ni policija ni bilo tko drugi nije objavio njegovo ime i prezime. Ne zna se ni tko je tip kojeg je skrivala fantomka na Poljudu. Tko su onda zagrebački i splitski provokator? Pitajte Udbu.

Milan Ivkošić / VL

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari