Connect with us

Nedjeljom u 14

Tko su veleizdajnici nacionalnih interesa u Republici Hrvatskoj?

Objavljeno

-

…..Tko je srušio Tomislava Karamarka i Kolindu Grabar Kitarović, ako ne Most? Tko ruši Andreja Plenkovića i HDZ, ako ne Most? Tko financira Most, ako ne jugonostalgičari, “udbaši” i perjanice uvoznog lobija od kojih ni jedan ne može dokazati odakle mu prvi milijun…….

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

Dok nam pred zdravim očima umire nacija u stampedu demografskog sloma, a na pokop novih i novih pokojnika koje je pokosila korona, obitelji na red čekaju i preko deset dana, dok je više od jedanaest tisuća obitelji zavijeno u crno, Nikola Grmoja i Most organiziraju referendum protiv legitimnih mjera Nacionalnog stožera i Vlade Republike Hrvatske, koje su donesene na temelju znanstvenih spoznaja kao dokazano efikasni alati u borbi protiv pandemije. Onako usput, kao klasični politički profiteri u centru svjetske pandemije, sve one koji se ne slažu s njima proglašavaju veleizdajnicima, udbašima, neojugoslavenima , Bruxellskim ćatama! Novinare i komentatore proglašavaju notornim plaćenicima, podguznim muhama i rektalnim alpinistima HDZ-a i Andreja Plenkovića!

Tko su zapravo notorni plačenici i veleizdajnici i tko financira i financirao je rušitelje iz Mosta i sve one ispod i pokraj Mosta? Ključno je pitanje, ima li referendum kojega najavljuje Most, za cilj zaštitu sloboda i zdravlja nacije, ili je cilj rušenje vlade Republike Hrvatske i HDZ-a?

Možda general Blagoje Grahovac, geostrateški analitičar Ljubljanskog IFIMES-a, kojega su osnovali Stjepan Mesić i Budo Lončar, u svojim geostrateškim analizama „Biografije“ i „Lomljenje unikatnog dragulja Jugoslavije“, daje odgovor na to pitanje kada kaže: “Tuđman je od početnog antifašiste, u svojoj drugoj dobi provodio opću fašizaciju Hrvatske. Tipičan politički proizvod tuđmanizacije su Kolinda Grabar-Kitarović i Tomislav Karamarko, dok su političke žrtve tog procesa već osvjedočeni antifašisti Ivo Josipović i Zoran Milanović.

Karamarko i Kolinda moraju nestati s političke scene! Ako se ne ukroti svevlašće ratnih političkih partija, (HDZ) antifašistički ustanak naroda će biti neizbježan! Nužno je zabraniti rad partija koje su najodgovornije za najveći zločin u Europi poslije Drugog svjetskog rata, a to je razbijanje Jugoslavije”!

Tko je srušio Tomislava Karamarka i Kolindu Grabar Kitarović, ako ne Most? Tko ruši Andreja Plenkovića i HDZ, ako ne Most? Tko financira Most, ako ne jugonostalgičari, “udbaši” i perjanice uvoznog lobija od kojih ni jedan ne može dokazati odakle mu prvi milijun i milijuni koji se iz udbaške kasice prasice sijevaju u džepove rušitelja i anarhista? Tko želi zabraniti rad partije (HDZ) po želji Blagoja Grahovca, ako ne Most? I ne samo da želi, već je efikasno srušio HDZ Tomislava Karamarka i Kolindu Grabar-Kitarović, što mu do sada nije uspjelo s HDZ-om Andreja Plenkovića! Tko je doveo Zorana Milanovića na Pantovčak po željama generala Grahovca i tko je danas u koaliciji s predsjednikom Milanovićem ako ne Most?

Ako je Andrej Plenković udbaš i veleizdajnik s „prljavim šapama“, kako to tvrde Most-ovci i njihova megafonistica Karolina Vidović Krišto, kako to da njegovo rušenje financiraju osvjedočeni udbaši i osuđeni etički veleizdajnici nacionalnih interesa iz Ljubljanskog IFIMES-a, sa svojim perjanicama iz duboke države i uvoznog lobija? Karamarka su srušili zato što je ustaša, borac za lustraciju, zato što je štitio nacionalne interese u slučaju arbitraža INA-MOL, zato što je zaprijetio uvoznom lobiju političkim programom IFO instituta, zato što je na Pantovčak postavio „ustašku kobilu“ Kolindu Grabar-Kitarović i zato što je njegovo rušenje „naručio“ general Blagoje Grahovac, a Plenkovića ruše zato što je udbaš, veleizdajnik, neojugoslaven, dakle navodno sve što Karamarko nije bio? Ovo je malo jača logika prvorazrednog intelektualca i Sinjskog mudraca Mire Bulja?

Sofisticirana urota protiv HDZ-a na čelu s Most-om nije prestala rušenjem Tomislava Karamarka, ona je proces koji se odvija i odvijat će se bez obzira tko je na čelu HDZ-a. Urotnicima se diže kosa na glavi kad samo pomisle da bi HDZ mogao četvrti put za redom pobijediti na parlamentarnim izborima! Sve može, za Hrvatsku je sve dobro osim HDZ-a! Ako ta urota uspije, ako uspije rušenje Vlade Republike Hrvatske u režiji Mosta i predsjednika Milanovića, čeka nas sjajna vladajuća koalicija SDP-MOŽEMO-MOST-SDSS i to je ono što Grmoji, Raspudićima, Milanoviću i intelektualnom divu iz Sinja Bulju jedino odgovara. Ako to uspije, Zoran Milanović, Grahovčev antifašistički favorit vraća se u Banske dvore, a Most će konačno vratiti dugove s kamatama svojim mecenama po onoj formuli- „nema besplatnog doručka“! Referendum kao borba za zdravlje i demokratske slobode, koji će konačno doživjeti slom, samo je bacanje populističke prašine u oči naroda!

Kazimir Mikašek-Kazo

* Stajališta i mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne moraju nužno odražavati stajališta portala

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari