Pratite nas

Reagiranja

TKO SU VUKOVARSKI TERORISTI?

Objavljeno

na

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara upozorava hrvatsku javnost na monstruozne pojave unutar DORH RH te pojedinih policijskih službi Hrvatske.

Članove SOHV, roditelje i djecu poginulih i nestalih branitelja, dragovoljce i branitelje domovinskog rata, vojnike,dočasnike i časnike HV , zbog ljepljenja naljepnica s hrvatskom zastavom preko protuustavnih i protuzakonitih dvopisanih ploča, na zahtjev DORH –a ispituju i obrađuju pripadnici Službe terorizma – MUP RH.

Vas iz medija molimo da istražite i pratite ovu skandaloznu pojavu. Tko su naredbodavci ovakvog agresivnog postupanja?

SOHV neće stati u razotkrivanju tih bjesomučnika i zahtijevanju primjerene kazne. Službenim, pismenim putem, tražimo reakciju:

  • Predsjednice Republike Hrvatske,
  • saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost,
  • saborskog Odbora za ratne veterane,
  • saborskog Odbora za ljudska prava,
  • Vijeća za civilni nadzor obavještajnih službi,
  • Pučkog pravobranitelja
  • Izvjestit ćemo HHO, i sva veleposlanstva u RH.

Mentalni komunisti su pokušali i pokušavaju, izazvati kaos u Vukovaru i Hrvatskoj.

SOHV je pročitao namjeru i ostao strpljiv u obrani zakonitosti i nacionalnih interesa Hrvatske , trpeći uvrede, poniženja, progone, te brutalno licemjerje institucija. No, nikome nećemo dopustiti da nas kvalificira teroristima.

Ovih dana svjedočimo pozivima na spaljivanje 100% invalida, svjedočimo barbarskom nasrtaju na dragovoljce i branitelje Domovinskog rata.
Samozvani četnici na čelu Srbije mirno gledaju paljenje hrvatske zastave pred državnim institucijama Srbije.
Pilote nam pred nosom obrađuju strane obavještajne službe.
Državni sustav podrivaju gospodarski, demografski, medijski i politički teroristi a Ostojićeva bratija teroriste traži među roditeljima i djecom poginulih, među dragovoljcima i braniteljima domovinskog rata.
Pozivamo vlast da zauvijek prestane s namjernim sijanjem kaosa.
Ništa ne može sakriti njihova nedjela, nijedan namjerno izazvani kaos ne može prikriti jad i bijedu ove i ovakvih politika.
Svim ljudima dobre volje, u ove Velike dane, želimo Božji blagoslov u borbi za bolju i pravedniju Hrvatsku.

[ad id=”68099″]

S vjerom u Boga i hrvatski narod.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

‘Hrvatski branitelji i hrvatski narod znali su birati i odabrati 90-ih godina a znat će i sada’

Objavljeno

na

Objavio

Zbog učestalih napada na branitelje i iznošenje neistina kojima je cilj skupljanje političkih poena za predstojeće izbore za europski parlament, mi hrvatski branitelji okupljeni u Zboru udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, Udrugu specijalne policije iz Domovinskog rata i Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine zgroženi smo i osuđujemo takvo zlonamjerno i manipulativno obraćanje javnosti.

Hrvatski su branitelji za vrijeme obrambenog i oslobodilačkog Domovinskog rata bili uz hrvatski narod, a hrvatski narod uz branitelje i ta je veza neraskidiva. Niti jedna politička stranka/opcija ne bi smjela manipulirati hrvatskim narodom iznoseći neistine i iskrivljene slike o hrvatskim braniteljima i Domovinskom ratu.

Što se vrli lideri, ne pozabave posljedicama velikih ljudskih i materijalnih stradavanje – izravnom i neizravnom ratnom štetom te naplatom iste od onih koji su razorili Hrvatsku, ukidanjem srpskog Zakona o univerzalnoj jurisdikciji za suđenja za ratne zločine u prijevodu pravna agresija na Republiku Hrvatsku, isplatom mirovina aboliranih građana Republike Hrvatske koji su bili sudionici oružane pobune na Republiku Hrvatsku, isplatom mirovina bivših pripadnika takozvane JNA koji su izvršili na agresiju na Republiku Hrvatsku.

Nadalje, milijardama privatizacijskih kuna i razotkrivanjem stvarnih krivaca za tešku gospodarsku situaciju u RH.

Hrvatski branitelji i hrvatski narod znali su birati i odabrati 90-ih godina a znat će i sada, kao i na svim budućim izborima. Ovom prilikom molimo sve građane Republike Hrvatske da iziđu na predstojeće izbore za europski parlament i glasaju po svojoj savjesti.

Demokratske vrijednosti upravo su omogućili hrvatski branitelji zajedno sa hrvatskim narodom u Domovinskom ratu, da svatko može birati i biti biran. Domovini uvijek vjerni, priopćeno je ispred Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH i Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine!

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Davorin Karačić: Thompsonu nikad nije bilo zabranjeno nastupati u Njemačkoj

Objavljeno

na

Objavio

Foto: Marko Perković Thompson/fb

Ponukani zadnjim izljevima mržnje i širenja laži od strane pojedinih medija kako je Thompsonu zabranjeno nastupanje u Njemačkoj dužni smo Vam pojasniti kako su to obične laži i podmetanja, objavili su administratori službene facebook stranice Marka Perkovića Thompsona

U Njemačkoj je bilo situacija podlog podmetanja na način lažnog prijavljivanja, ucjena i prijetnji prema vlasnicima dvorana kako bi iste otkazali, a ta otkazivanja su pojedini mediji vješto upakirali u “zabrana koncerta” i to ponavljali bezbroj puta ne bi li svojim lažima što više naštetili kako samom Thompsonu tako i Hrvatskoj državi za koju smo uvjereni da je nikad nisu ni željeli.

U nastavku donosimo priopćenje Thompsonovog odvjetnika Davorin Karačić

Thompsonu nikad nije bilo zabranjeno nastupati u Njemačkoj

U odnosu na navode mnogobrojnih medijskih napisa u Hrvatskoj, kako je na središnjem predizbornom skupu HDZ-a u dvorani Dražena Petrovića puštena pjesma Marka Perkovića Thompsona, a čiji nastupi da su u Njemačkoj bili “zabranjivani” dužni smo reagirati te istaknuti kako ni jedan koncert Marka Perkovića Thompsona u Njemačkoj nikad nije bio zabranjen.

Nije sporno da su se u dosadašnjoj karijeri Marka Perkovića Thompsona pojavljivala podmetanja, neistinite optužbe, otežavanje nastupanja i slična djelovanja nedobronamjernih ljudi, koji su imali za posljedicu odgode koncerata, otkazivanja zakupa dvorana u kojima bi se nastupi trebali održati, međutim u sadržajnom smislu nikada nije došlo do zabrane bilo kojeg koncerta Marka Perkovića Thompsona u Njemačkoj, kako to zlonamjerno, pojedini mediji i izvori žele nametnuti javnosti.

Naime, izraz zabrana sadržajno znači odluku nekog tijela vlasti, koje takvom odlukom želi spriječiti određeno događanje a svako nepoštivanje takvog sprječavanja odnosno zabrane predstavljalo bi kažnjivo djelo.

Kako u tom smislu ne postoji ni jedna odluka bilo kakve vlasti u Njemačkoj koja bi na temelju svoje nadležnosti i ovlasti zabranila održavanje koncerta Marka Perkovića Thompsona, predmetni navodi predstavljaju klevetničke navode kojima se narušava čast i ugled Marka Perkovića Thompsona.

Stoga će Marko Perković Thompson zaštitu svojih prava zahtijevati te ostvariti pred sudovima Republike Hrvatske.

 

Održan predizborni skup HDZ-a i EPP-a: Cibonom se orila Thompsonova ‘Lijepa li si’ (VIDEO)

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati