Connect with us

Reagiranja

Tko želi na mjesto Hasanbegovića da bi postao izdajica Hrvatskog naroda?

Objavljeno

on

Poslije Brune Esih i bivši predsjedničin savjetnik za kulturu Andro Krstulović Opara ne želi mjesto na kome se Hasanbegović iskazao i postao najbolji ministar i poslije Tuđmana jedini HDZ-ovac s karizmom.

http://direktno.hr/en/2014/direkt/64354/Nitko-ne-%C5%BEeli-mijenjati-Hasanbegovi%C4%87a-Plenkovi%C4%87-dobio-novu-odbijenicu.htm

Tako Plenković ima neočekivano velike poteškoće da izvrši jednostavni nalog svjetskih moćnika i ukloni neposlušnog Hasanbegovića koji naivno misli da kao ministar u Hrvatskoj vladi treba služiti hrvatskom narodu, a ne gazdama.

Istina, Plenković kojemu lijevi mediji pokušavaju stvoriti karizmu kao što su Josipoviću, upravo iz primjera Josipovića nije jednostavno imati na ministarskom položaju čovjeka koji je sam sebi stvorio karizmu koju ima. To je pozicija koja Hasanbegoviću govori što je interes hrvatskog naroda i samim tim pokazuje kakvi su oni drugi političari koje lijevi mediji toliko slave.

Plenkoviću pravi velike probleme i bivši Josipovićev savjetnik Dejan Jović koji govori da je Plenković zamjenio Karamarka jer je bio opasnost za Hrvatsku.

Ne treba biti previše inteligentan pa shvatiti da je sve suprotno od onoga što Jović kaže, zar ne?

http://direktno.hr/en/2014/direkt/64423/Jovi%C4%87-o-Milanovi%C4%87u-Plenkovi%C4%87u-Hasanbegovi%C4%87u-Stieru-%C5%A0eksu.htm

Ali on govori i ono što gazde očekuju od Plenkovića, zar ne?

Kolika je „opasnost“ za slobodu u Hrvatskoj bio Karamarko najbolje nam govori Most kome je drugi čovjek Karamarkovog HDZ-a Brkić bio nepodoban za Ministra branitelja, ali vrlo podoban za Podpredsjednika Sabora i pri tome dobija najviše glasova. Podsjetit ću vas kako sam zamjerao Karamarku jer nije išao do kraja upravo s Brkićem, a ne ćekao da on – nepodoban Joviću i Mostu – dođe na red.

Po Plenkoviću udara i Jelena Lovrić. Naime i njoj je on sada podobniji od Mosta koji je odradio svoju zadaću rušeći opasnost za slobodu g. Karamarka. O tome vidjeti Hodaka. Meni je – naravn -o zanimljiv dio gdje je i ZDS:

Za vrijeme Karamarka ustaške zmije razmiljele su se po Lijepoj Našoj. Fašizacija i ustašizacija, svastike, ZDS, ognjištari. Otkako nam se ukazao Plenki, sve je to nestalo kao da su Davor Božinović, Mate Granić i Vlado Šeks čarobnim štapićem rastjerali tamne oblake nad državom. .. Na plenarnoj sjednici Europskog parlamenta Britanac Nigel Farage osvrnuo se i na Lijepu našu. Naglasio je da je Hrvatska “velika pobjeda EU“ iako je svega 22% građana RH glasovalo na referendumu za ulazak u EU. Govoreći o rasprodaji nacionalnog imetka, Farage je rekao: “Zemlja koja se 800 godina borila za svoju neovisnost, nakon 20 godina ju je prodala ovim ljudima ispred nas“. Država koja prelazi preko Hude jame kao ”gluha kuja preko ćuprije”, koja ne reagira kad FIFA u obrazloženju kazne izrečene Joe Šimuniću napiše: “Na teritoriju po kojem se danas RH proteže Hrvati su zapravo činili manjinu pučanstva. Teritorij je bio napučen milijunima Srba, Židova i Roma. Radi stvaranja hrvatske države ustaše su izvršile pljačku srpske, židovske i romske imovine, masovna uhićenja, zatočenja u koncentracijske logore te masovna pogubljenja pripadnika židovskog, srpskog i romskog življa, kao i nasilnog prekrštavanja preostalog srpskog i židovskog življa na rimokatoličku vjeru…” (a što je sa prekrštavanjem Roma? Opaska autora). ”Ustaše su također pobile 40.000 Židova te čak 700.000 Srba.“ FIFA-debil koji je to napisao sigurno nije isisao iz prsta tvrdnju o Hrvatima kao manjini u Hrvatskoj. Ja mislim da su te prijesne laži iz Hrvatske plasirali desničari. Sigurno i vi mislite tako? Jasno je da ljevica i razni hrvatski izrodi lažu iz generacije u generaciju. Jasno je da cinka i falsificira nacionalnu povijest preko katedri povijesti raznih filozofskih fakulteta u Zagrebu, Splitu i Rijeci.

Međutim, nejasno je da nijedna vlast u RH, bila ona SDP-ova ili HDZ-ova, ne ustane barem na zadnje noge zbog otkrića Hude jame ili na kretensko obrazloženje kazne Jou Šimuniću..

http://www.dnevno.hr/kolumnisti/zvonimir-hodak/kod-hdz-a-je-prilicno-jasno-da-je-desna-crvena-krpa-hasanbegovic-zbog-kojeg-se-ljevicari-jos-tresu-sto-ako-ipak-ne-daj-boze-963882

Kako je očito da je ZDS jedan od dokaza preostalih negativnosti u RH poželjno je sve one koji su potpisali peticiju (a Joe je jedan od njih) na sličan način progoniti. Ne samo njih nego i njihove obitelji i suradnike, omalovažavati sveono što su napravili i sl. Tako se to doista i radi kod nas. Itekako sam upoznat s tako sjajnim dostignućima naše države. Gazde moraju biti zadovoljne!

Čeka se samo trenutak kada će biti objavljeno da Hasanbegović nije više ministar i da neće moći s te pozicije trovati Hrvate nekakovim Hrvatstvom!

Tada se više neće moći pokazivati nekakav prijezir prema Zapadu:

 https://kamenjar.com/visnja-staresina-prijezir-prema-zapadu/

A doista i desničari ga ponekad otvoreno iskazuju negirajući veličanstvenu ulogu Zapada kada je hapsila i godinama držalu u svojim tamnicama one koji su oslobađali svoju zemlju. Kako su to mogli raditi kada im gazde nisu to dozvolile, zar ne?

Zar nije prirodno imati u RH mnogo više onoga što se jedan desničar usudi i kritizirati:

https://kamenjar.com/mladen-pavkovic-srpska-nuzda-usred-zagreba/

kad se več ne može ponoviti ono što su sa Zapada s oduševljenjem dočekivali kao npr.:

https://kamenjar.com/17-listopada-1991-god-progon-hrvata-iz-iloka/

Uostalom čitajte ili slušajte o tome Marka Ljubića:

http://narod.hr/hrvatska/marko-ljubic-hrvatski-politicki-sustav-zahtjeva-potpunu-radikalnu-rekonstrukciju

Čitajte i Hitreca:

http://www.hkv.hr/izdvojeno/komentari/hhitrec/25095-h-hitrec-hrvatska-politika-i-dalje-zivi-u-olovnim-komunistickim-jugoslavenskim-maglama.html

Zbog svega rečenog doista je neobična tvrdnja da Plenković ima problema s smjenjivanjem Hasanbegović kada je svima jasno da će istog momenta postati omiljeni i svjetskim moćnicima i srpskim slugama u Hrvatskoj. Uostalom sutra ćemo sve znati.

https://kamenjar.com/andrej-plenkovic-sutra-predstavlja-ministre-novoj-vladi/

Ako Hasanbegovići nije ministar jasno je: Kome je, uostalom, stalo do Hrvata!

 Josip Pečarić

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR