Connect with us

Komentar

Tomac: Bandić bi trebao napisati zahvalnicu Milanoviću i Ostojiću

Objavljeno

on

Političkim progonom odnosno procesom prije svega političkog cilja, jasno je nazvao profesor dr. Zdravko Tomac djelovanja usmjerena protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Međutim, istodobno, naglasio je Tomac za direktno.hr, radi se o velikoj pobjedi zagrebačkog gradonačelnika unatoč spektaklu kako bi mu se javno presudilo.

[ad id=”68099″]

”Obustava postupka protiv Bandića u slučaju pogodovanja udruzi ”U ime obitelji’ dokaz je da se radilo o političkom procesu i sramoti Uskoka te Milanovića i Ostojića koji stoje iza toga. Vidjeli smo spektakl  gdje je policija u punoj ratnoj opremi uhićuje, odvodi ljude, pritvara ih, gdje ih se tretira kao teroriste i najveće kriminalce, a da optužnica nije podignuta, gdje ih se brutalno hapsi pred obiteljima pred djecom’. Mjeseci su prošli, sud je odbacio Uskokovu optužnicu. U svakoj normalnoj državi bi nakon toga slijedile ostavke i smjene zbog zloupotrebe represivnog aparata”, rekao je Tomac.

Dodao je kako je najgore što se može dogoditi da oni koji trebaju štiti i provoditi zakone rade na nezakonit način. Uvijek je najveća opasnost, nastavio je, ako represivni organi zloupotrebe moć i zbog političkih ciljeva organiziraju spektakularna medijska uhićenja.

”Sve su karte na stolu i Bandić bi trebao napisati javnu zahvalnicu, Milanoviću Ostojiću i kukuriku koaliciji jer su tim političkim progonom samo podignuli rejting. Na vlasti je služna struktura ljudi koji su nekritični prema sebi, ne odustaju i još je strašnije, taj isti dan kad je sudu odbacio smiješnu optužnicu Uskoka, pokreću novu istragu, i to putem medija”, mišljenja je Tomac.

Naveo je kako se bespotrebno stvara afera kada je Bandić svojoj stranci dodijelio jednu prostoriju, a kao gradonačelnik Zagreba u skladu s ovlastima SDP-u i HNS-u je omogućio 50 prostora.

”Javljaju se plaćenici iz GONG-a. To nisu nevladine, već vladine udruge koje rade u korist vlade, a ne demokracije i brane uvijek poziciju Vlade. Kakve su to udruge koje su uvijek na strani vlade. A zašto – jer dobivaju puno novca. To je hrvatska demokracija na iskrivljeni način. Bijeda demokracije. Povratak na partijsku državu gdje se subjektivno donose odluke gdje se zakon primjenjuje na nejednak način, gdje se izaberu pol protivnici pa ih se progoni, istražuje u nadi da će nešto naći”, zaključio je Tomac.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari