Connect with us

Politika

Tomašević kasnio prvi dan na novom radnom mjestu

Objavljeno

-

Dosadašnja zamjenica gradonačelnika, ujedno i obnašateljice dužnosti gradonačelnika Zagreba, Jelene Pavičić Vukičević danas u 8 sati predaje ovlasti gradonačelnika Grada Zagreba Tomislavu Tomaševiću. Primopredaja se održava prvi put nakon 20 godina.

Tomislav Tomašević stigao je pred gradsku upravu nekoliko minuta nakon 8 sati, točnije u 08.03. Ispričao se na kašnjenju te naveo kako je pomagao jednog gospođi kojoj je pozlilo na tramvajskoj stanici, prenosi Večernji list

– Još jednom isprike na kašnjenju, ali bila je viša sila. Jednoj gospođi je pozlilo i onesvijestila se na tramvajskoj stanici na Savskoj pored Cibone. Jedna gospođa je odmah pomogla, nazvao sam Hitnu i čekao sam je, kazao je te kratko dodao kako je dobar osjećaj preuzeti ovlasti upravljanja Gradom.

Novi gradonačelnik u zgradi gradske uprave dočekan je pljeskom. Susreo se s Pavičić Vukičević te su započeli sa sastankom u 08.10 sati.

Tomašević je nedavno kazao kako će se prvi dan na novom radnom mjestu upoznavati s radom ureda i dogovoriti sastanke sa svim pročelnicima jedan na jedan. Najavio je i sastanke s upravom Holdinga.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari