Connect with us

Politika

Tomašević: ‘Pokazali smo da možemo!’

Published

on

Pokazali smo da možemo i da jedna mala iskra može vratiti nadu u budućnost, izjavio je u nedjelju obraćajući se članovima i pristašama Zeleno-lijeve koalicije Tomislav Tomašević iz platforme Možemo, koja je ostvarila iznenađujući uspjeh na izborima osvojivši zasad šest mandata.

”Rekli su nam da ne možemo upasti u Sabor, da ne možemo uzdrmati Milana Bandića. Pokazali smo im da možemo”, rekao je Tomašević praćen euforičnim skandiranjem na platou Muzeja suvremene umjetnosti. Pritom je naglasio da je njihova koalicija imala kretivnost, inat i upornost unatoč manju infrastrukture.

Govoreći o budućim koracima koalicije šest stranaka zelene i lijeve opcije, Tomašević je poručio da će biti usmjereni na ”micanje s vlasti svih lokalnih šerifa”. Uz to, predstavnici koalicije Možemo!, Nove ljevice, Radničke fronte, OraHa, Zagreb je naš! i Za grad boriti za socijalnu pravdu, ekološku održivost, demokratizaciju društva i rodnu ravnopravnost.

”Već nakon ovih rezultata, već sada možemo reći – Zagreb je naš”, uskliknuo je Tomašević zaključivši da večeras slave, a već sutra kreće mukotrpan rad i borba.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari