Connect with us

Politika

Tomašević: Svi koji rade zakonite, imat će svoje mjesto u gradskom sustavu

Objavljeno

on

Ilustracija/arhiva

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević poručio je u petak zaposlenicima gradske uprave, poduzeća i ustanova da će svi koji rade zakonito, pošteno i na dobrobit građana, imati svoje mjesto u gradskom sustavu.

“Pred svima nama je zadatak da građanima omogućimo bolju kvalitetu usluga i više podrške kako bismo ova zahtjevna vremena prebrodili zajedno i iz njih izašli jači i bolji, kao ljudi i kao grad”, istaknuo je Tomašević u dopisu zaposlenicima gradske uprave, poduzeća i ustanova nakon što je u petak preuzeo upravljanje gradom.

Zaposlenicima se obratio kao novi gradonačelnik Zagreba, istaknuvši da se svi zajedno nalaze u novoj poglavlju, u kojemu predstoje veliki izazovi; stabilizacija financija Grada, Holdinga i povezanih društava, obnova grada nakon potresa, oporavak gospodarstva i društva nakon pandemije koronavirusa; izazovi transformacije upravljačkog modela i ubrzavanje zelene tranzicije.

Dodao je da zajedno sa svojim timom, vjeruje da je prvi preduvjet za ostvarenje tih ciljeva stvaranje atmosfere profesionalnosti, kolegijalnosti i uključivosti u samoj gradskoj upravi, gradskim poduzećima i ustanovama.

“Svi koji rade zakonito, pošteno i na dobrobit građanki i građana grada imat će svoje mjesto u gradskom sustavu”, istaknuo je u objavi.

Poručio im je i da grad počiva na svakom zaposleniku koji osigurava svakodnevno funkcioniranje, a da razvoj i napredak grada ovise o zajedničkom radu za kvalitetniji život svih građana Zagreba.  (Hina)

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari