Connect with us

Vijesti

Tomašević: Žao mi je što se nećemo sučeliti na lokalnim izborima

Objavljeno

on

Zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini te kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Tomislav Tomašević uputio je u nedjelju izraze sućuti obitelji Milana Bandića izrazivši žaljenje što se neće sučeliti na nadolazećim lokalnim izborima.

“Izražavam sućut obitelji Bandić. S obzirom da je opće poznato da sam njegov dugogodišnji politički protivnik, u tom smislu mi je žao što se nećemo sučeliti na skorašnjim lokalnim izborima”, rekao je Tomašević na konferenciji za novinare.

Tomašević je na konferenciji trebao govoriti o zapuštenost javne infrastrukture i izostanku ulaganja na području Starog Trnja, no umjesto toga odlučio je dati izjavu vezano za gradonačelnikovu iznenadnu smrt u nedjelju rano ujutro.

Rekao je da ga je šokirala ta vijest, a posljednji put je Bandića, kaže, vidio na sjednici predsjedništva Skupštine na kojoj se dogovaralo oko slijedeće sjednice Gradske skupštine.

Tada je, kaže, s gradonačelnikom razgovarao o tome na koji način pomoći građanima kojima su oštećene kuće u potresu do te mjere da ih je potrebno srušiti te na koji način gradska poduzeća mogu u tome pomoći.

Tomašević nije želio odgovarati na pitanja o liku i djelu pokojnog gradonačelnika jer smatra da danas to nije primjereno.

“Političko pitanje u Zagrebu je teško, problemi su veliki, o tome će biti prilike da govorimo idućih dana u kampanji”, dodao je.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari