Connect with us

Politički rentgen

Tomaševićev pas Boško Buha, kao čuvar građanskog odgoja u Zagrebu!

Objavljeno

-

…Zeleno-lijevi liberalni skakavci „oslobodili“ su Zagreb, no na tome se ne namjeravaju zaustaviti. Trenutno, daleko od očiju zagrebačke sirotinje, na kultnim Brijunima, u ekskluzivno skupim prostorima, u kojima si boravak mogu priuštit samo ultra bogataši ili oni koji o državnom trošku ljetuju za sedam kuna na dan, odvija se aktivistički seminar novog podmlatka stranke Možemo….

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

Najvjerojatnije je će prvi predmet građanskog odgoja kojega Tomašević uvodi građanima Zagreba u skladu sa svojim predizbornim obećanjima, biti upoznavanje s likom po kojemu je njegov pas Boško Buha dobio ime? U tom kontekstu, svoje povijesno zasluženo mjesto, na starom ili novom velebnom trgu, ponovo će dobit autentični šef stvarnog ili izmišljenog partizančića Boška Buhe.

S obzirom da Boško Buha više nije živ, osim u mitovima i u imenu i prezimenu psa Tomislava Tomaševića, pod nogama maršala na bijelom konju, Tomašević će u kontekstu obnove Zagreba izgraditi panthaus-psečju kučicu za svog psa Boška Buhu, koji će čuvati slavnog bravara od najezde ustaša? Tim činom zapravo će čuvati prvu točku kurikula Tomaševićevog građanskog odgoja!?

Čuvat će bravara da se koji ustaša ne popiša na njegov spomenik, a istovremeno će biti otvoreno takmičenje pasa i grafitera u pišanju na spomenik Franji Tuđmanu, a ovo što se već događa u tom kontekstu samo je aktivistička vježba! I eto ti građanske metropole u građanskoj Hrvatskoj, po genderističkom modelu otvorenog Sorošgrada.

Više stotina novih suradnika u nastavi građanskog odgoja neće morati imati nikakve kvalifikacije osim tečaja dresure polaznika građanskog odgoja u rodno-lijevo-liberalnom smislu s primjesama mentalno komunističkih nota. Birali ste pa izvolite! Čini se da će mnogi uskoro pjevati; Bandiću, tak imam te rad!
Zeleno-lijevi liberalni skakavci „oslobodili“ su Zagreb, no na tome se ne namjeravaju zaustaviti.

Trenutno, daleko od očiju zagrebačke sirotinje, na kultnim Brijunima, u ekskluzivno skupim prostorima, u kojima si boravak mogu priuštit samo ultra bogataši ili oni što o državnom trošku ljetuju za sedam kuna na dan, odvija se aktivistički seminar novog podmlatka stranke Možemo, pod budnim okom Miletove Ivane Kekin.

Stari aktivistički kadrovi su se svi od reda uhljebili u oslobođenom Gradu i na djelu je regrutiranje novih Soroš-jugend postrojbi! Njih se uči od srijede do petka, pa opet iz početka, kako na sljedećim parlamentarnim izborima, nakon Zagreba osloboditi i Banske dvore od mrskog im Plenkovića i HDZ-a.

Kako organizirati prosvjede, kako lijepiti i čuvati plakate od uništavanja, kako izazivati prijepore i kontroverze, kako provocirati građane duginim bojama, biciklističkim stazama, semaforima, rodno definiranim javnim WC-ima. Svi uspješni polaznici tih tečaja, za nagradu će dobiti mogućnost sudjelovanja u građanskom odgoju ciljajući najmlađu populaciju, a prednost će svakako imati oni iz gay miljea koji iskustveno, na temelju svog gay CV-a, mogu zagrebačku djecu pošteno građanski odgajati.

Koliko su ozbiljni seminari Možemo na kultnim Brijunima, govore nam eminentna imena koja svojim mentorstvom, a vjerojatno i novcem stoje iza tog projekta: Rade Šerbeđija ih uči glumiti, Duško Ljuština im piše mentalnokomunistički scenarij o spašavanju -SDP-a ili konstrukciji novog SDP-a, a Goran Štrok, pun ko brod Dragana Đajića, im je vjerojatno lijevo-udbaška logistika! Dakle, ista bulumenta iz duboke države koja je stvorila i Most i Domovinski pokret radi rušenja HDZ-a!? Kada se na to još pridodaju Soroš i njegove ambicije da u Zagrebu otvori svoje otvoreno sveučilište uz pomoć svog dužnika Tomaševića, imamo prilično jasnu sliku kuda pucaju obnoviteljske vizije nove zagrebačke administracije.

Dok Ivana Kekin i ekipa besplatno kvase nožice na kultnom otočju s velikim valom aktivističkog optimizma s kojim jurišaju na Banske dvore nakon oslobođenja Zagreba, na desnom političkom spektru nastao je pravi lom nad lomovima. Ne zna se tko tu koga je.. u zdrav mozak, ali zna se da će to završiti pogubno i potpuno beznadno da će se ikada više dogoditi bilo kakvo zajedništvo na desnom političkom spektru.

Svi slični projekti ciklično su pali u vodu! Dok Možemo preuzima SDP spašavajući njihovu ideologiju od totalne propasti i u skladnoj dogovornoj koaliciji jurišaju na Banske dvore, na desnici bijesni rat svi protiv svih. Jedino s čim se desnica slaže sa SDP-om i Možemo, jest plan dekapitacije Plenkovića i HDZ, jer čini se, da im je draže biti u oporbi zeleno-lijevoj koaliciji kada preuzme vlast, nego možebitno surađivati s HDZ-om, kao što im je evidentno draži Zoran Milanović od Kolinde Grabar Kitarović koju su srušili, a njega izabrali za neformalnog šefa ujedinjene lijevo-desne oporbe protiv HDZ-a!

Kako to obično biva, pametna ljevica će osloboditi i Banske dvore od Plenkovića, kao što su oslobodili Pantovčak od Kolinde, a njihove korisne budale s desnog političkog spektra ostat će i nadalje u debeloj hladovini klupa saborske oporbe, iz kojih će histerično drečati protiv Tomaševića i njegovog psa Boška Buhe, kao što danas dreče protiv Andreja Plenkovića!?

Kazimir Mikašek-Kazo

Tomislav Tomašević: Uvest ćemo građanski odgoj u škole kao izvannastavnu aktivnost

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari