Connect with us

Vijesti

Tomašić o odličnom potezu Kolinde i Josipovićevoj potrazi za samim sobom

Objavljeno

-

U subotu se održava sabor Hrvatske konzervativne stranke (HKS) u Kongresnom centru Hypo Expo U Zagrebu. Zastupnica Hrvatske konzervativne stranke u Europskom parlamentu Ruža Tomašić, kojoj na izborima za EP glas dalo sto tisuća ljudi, za direktno.hr komentirala je što se može očekivati na Saboru, ali i aktualne događaje.

U radu Sabora na kojem će se birati vodstvo stranke, sudjelovat će oko tisuću izaslanika HKS-a, predsjednik Kluba zastupnika konzervativaca u Europskom parlamentu Syed Kamall te drugi zastupnici iz Europskog parlamenta.

Tomašić je povrdila da se sutra bira samo vodstvo stranke, a rekla je i koga očekuje na tim mjestima.

”Na mjestu vodstva želim puno mladih ljudi, a za godinu dana i na samom čelu stranke. Na mladima svijet ostaje, neka mladi konačno preuzmu odgovornost za svoju budućnost”, rekla je Tomašić. Dodala je kako se u posljednje vrijeme sve više mladih upisuje u stranku, pogotovo oni koji nikada nisu bili dio niti jedne stranke. Istaknula je kako se može očekivati dolazak kolega iz Europskog parlamenta, poput Syeda Kamalla, ali i ostalih iz Danske, Poljske, Njemačke i Engleske.

Tomašić, između ostalog apsolutno podržava potez predsjednice Kolinde Grabar Kitarović micanja Titove biste s Pantovčaka.

Drago mi je da je otišao jer ako se mi bojimo pričati u javnosti, ne boji se svijet koji ga je proglasio jednim od najvećih zločinaca u povijesti. Bisti nije mjesto na Pantovčaku”, naglasila je.

Preobrat bivšeg predsjednika Ive Josipovića u svezi slučaja Savska, Tomašić je komentirala ovako:

”Josipović se sada traži i traži svoje mjesto u politici. On samo skuplja političke poene”, zaključila je Tomašić.

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari