Connect with us

Kronika

Tomasoviću zbog objava na Facebooku i nastupu na N1 gdje izražava nezadovoljstvom oko brige za pacijente, sestre i doktore prijete otkazom

Objavljeno

on

Uglednom hrvatskom kirurgu, liječniku kojeg godinama pacijenti biraju kao najdoktora uprava ustanove u kojoj radi šalje opomenu pred otkaz zbog brige o pacijentima, medicinskim sestrama i liječnicima.

Umjesto da se takvog liječnika nagradi za njegov rad, a društvo i sustav budu ponosni na njegov rad kao liječnika i borca za prava sestara i kolega liječnika, njega se pokušava kazniti. Kažnjavanjem dr. Tomasovića sustav pokazuje kako im nije stalo ni do zdravlja građana, niti do prava medicinskog osoblja i bojimo se da ovo u hrvatskom zdravstvu nije iznimka već pravilo.

Javnost je o svemu dr. Tomasović izvjestio na svom facebook profilu, a mi prilažemo i link na njegov status na facebooku gdje apeluje i upozorava na probleme.

današnji status dr. Tomasovića:

Znači nad Menom se provodi sila, mobbing i prijetnje otkazom od strane uprave bolnice zbog moga poštenoga javnoga rada. Ovo je moja javna stranica, moj rad i cijelo moje javno djelovanje je javno pa iz toga razloga objavljujem i ovaj dopis! Danas sam dobio od strane uprave bolnice upozorenje uz prijetnju otkazom zbog navodno teške povrede obveza iz radnoga odnosa i zloupotrijebe položaj i ovlasti??????? Zato što sam upozorio na nešto što mislim da nije u skladu s uobičajenom praksom? Zato?
Meni se prijeti s otkazom? Meni hrvatskom branitelju provoditi mobbing na takav način?

DOPIS SAM MORAO PO SAVJETU ODVJETNIKA MAKNUTI DA TO NE ISKORISTE KAO JOŠ JEDNU ZLOUPOTREBU OVLASTI!

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari