Pratite nas

Komentar

Tomislav Josić: Za Pajčićevu smrt krivi su Ostojić i Milanović

Objavljeno

na

Predsjednik Stožera za obranu hrvatskoga Vukovara Tomislav Josić optužio je u ponedjeljak za smrt vukovarskog branitelja Darka Pajčiča, koji je u subotu umro u Vukovaru, ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića i predsjednika Vlade Zorana Milanovića te je zatražio njihovu odgovornost.

[ad id=”68099″]

“Ranko Ostojić i Zoran Milanović nose Darka Pajčića na duši i – sukladno nakaradnim zakonima i nakaradnoj politici koja u Hrvatskoj vlada već dvadeset godina – oni neće odgovarati za to. Opet će poći udari na one koji istinu izgovaraju”, ocijenio je Tomislav Josić na konfereciji za novinare održanoj ispred zgrade vukovarske policije nakon pokopa Darka Pajčića.

Istaknuo je kako ne treba ‘provesti hajku’ na policajca s kojim je u sukobu ozlijeđen Pajčić, nego je treba provesti na njih dvojicu jer su, kako je rekao, “njihova politika i zapovijedi otjerali mnoge u grob, pa tako i Darka Pajčića”. Po Josićevim riječima, ne treba provesti hajku na Sašu Sabadoša, “milicajca u hrvatskoj odori”, nego ga procesuirati po valjanim zakonima, poglavito po kaznenoj odgovornosti. “Ako nekoga treba procesuirati, onda treba provesti hajku na Ranka Ostojića i Zorana Milanovića”, istaknuo je Josić.

Potvrdio je novinarima da je Darko Pajčić u subotu umro od upale pluća, te dodao: “Da nije bilo ovoga što se dogodilo, vjerojatno bi i danas bio živ”.
Vukovarski branitelj i dragovoljac Domovinskog rata, 43-godišnji Darko Pajčić hrvatskoj je javosti postao poznat po tome što je prije dvije godine, s još jednim Vukovarcem, na zgradi vukovarske policije razbio dvojezičnu ploču s ćiriličnim natpisom, nakon čega je u sukobu s policajcem Sašom Sabadošem teško ozlijeđen.

U ponedjeljak je pokopan na Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u ponedjeljak je kratko prokomentirao zahtjev braniteljskih udruga za pokretanjem istrage za utvrđivanje odgovornosti za smrt vukovarskog branitelja Darka Pajčića, kazavši da “tragičnu smrt ne treba zloupotrebljavati i njome manipulirati”.

“Istraga je odavno pokrenuta, što se tiče Ministarstva unutarnjih poslova i završena. Napad na policiju, konkretna situacija u kojoj se iskorištava smrt jedne osobe i tragični čin na vrlo ružan način je zlouporaba i manipuliranje”, rekao je Ostojić ističući da o tom slučaju zbog sućuti zasad neće detaljnije govoriti.

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Predrag Peđa Mišić: Već viđen scenarij kod Pupovca sad u režiji Milakovića

Objavljeno

na

Objavio

I OPET ON TUPI

Već viđen scenarij od Pupovca sad u režiji Milakovića

Nekad sam mislio da to što priča radi da bi umanjio moć svog učitelja, međutim ne, on i dalje s 472 glasa propovjeda kao Irinej o vječnoj ugroženosti Srba, vječnom problemu.

Milakoviću koliko je Srba zaposleno, pomognuto tvojom aktivnošću.

Ne pojma ti nemaš pričaš da bi se pričalo ,zaboravih bitan detalj plaća ide,petnaestak tisuća kuna mjesečno, znaju li oni što ti dadose glas da imaš toliko

Znaju li oni da na gradskom vijeću ili ne progovoriš ni riječ, ponekad i dođeš i naravno šutiš

Tko su ti srbi o kojima pričaš i prozivaš premijera, možda jesu ugroženi, možda su im uskraćena prava ali oni Srđane žive u Srbiji.

Kakav paradoks prozivas Hrvatskog premijera da rješava prava Srba u Srbiji.

Još ovaj mandat i njima će biti jasno da si ih prevario

A što ćes onda Srđane

DUNJIN DIDA

Srđan Milaković

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Petrov o Vrdoljaku: ‘Da nije tragično, bilo bi komično’

Objavljeno

na

Objavio

Šef Mosta Božo Petrov komentirao je povratak Ivana Vrdoljaka na čelo HNS-a, kao i njegove najave 5 ključnih politika te stranke o kojima je danas govorio HNS-ovac

‘Da nije tragično, bilo bi komično. Jedina stvar koju je rekao i koja je točna je da Most noćna mora koruptivnog djelovanja. Njegove izjave su komične, no njegovo je djelovanje bilo izuzetno štetno’, kazao je Petrov, piše N1

Očekuje li da će se Vrdoljak vratiti u Vladu, upitan je.

‘Sve je moguće. Ono što je on govorio da je nemoguće, pokazalo je da je laž’, govori Petrov.

Govoreći o stanju u Mostu, odnosno o odlasku Vlahe Orepića, Petrov je ponovio da Orepiću želi sreću u političkom djelovanju te da je Most okrenut prema budućnosti. ‘O bivšima sve najbolje’, kazao je Petrov.

Na pitanje hoće li biti predsjednički kandidat – kazao je da će biti onako kako odluči Most.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari