Connect with us

Istaknuto

Tomislav Karamarko: Harlekin se na ovaj dan smije cijelom svijetu

Objavljeno

-

Hrvatski državni vrh se okupio na Plitvicama kako bi obilježili 25. obljetnica redarstvene akcije “Plitvice” i pogibije redarstvenika Josipa Jovića te su tom prilikom komentirali oslobađajuću presudu Vojislavu Šešelju.

[ad id=”93788″]

“Teško je to komentirati, zgrožen sam. Na ovaj dan, na ovom mjestu, da jedan notorni ratni zločinac, koji je uz to i harlekin, da se smije nama i cijelom svijetu. Doista, da je oslobođen po svim točkama, evo, konsterniran sam”, rekao je prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko, prenosi N1.

Predsjednik Sabora Željko Reiner kaže kako se nada da je to greška suda te da je uvjeren da će se tužiteljstvo žaliti.

“Pa uistinu je to teško komentirati kad se zna da se radi o osobi koja je ismijavala isti sud, koja je zapravo bjelodano ratni zločinac. Nadajmo se da je to greška suda, uvjeren sam da će se tužiteljstvo na to žaliti i uvjeren sam da će pravda na kraju pobijediti”, rekao je Reiner.

Vlada na facebooku prenosi izjavu premijera Tihomira Oreškovića.

“Presuda Vojislavu Šešelju je sramotna, pljuska žrtvama. U Vukovaru je počinio zlo, a nije pokazao žaljenje. Treba ponoviti da Haški tribunal nije prepoznao zločinački pothvat nad Hrvatskom. Dakle, fašistička politika Velike Srbije prolazi nekažnjeno!”, predsjednik Vlade Tihomir Orešković o presudi Šešelju.

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari