Connect with us

Komentar

Tomislav Karamarko: Milanovićeva izjava je dno dna

Published

on

Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u četvrtak je u Karlovcu nazočio svečanom obilježavanju 26. obljetnice osnutka HDZ-a Karlovačke županije, a prije je odgovario na novinarska pitanja

[ad id=”93788″]

Tom prilikom je ponovio kako je Milijan Brkić njihov jedini kandidat za ministra branitelja te da ne zna ništa o kandidaturi Đure Glogoškog.

‘Možda je greška što je Orešković pozvao više kandidata i najavio razgovore, možda je pozvao Orešković samo članove HDZ-a. Mi inzistiramo da Brkić bude jedini kandidat. Sve ih cijenimo i poštujemo, ali HDZ ima samo jednog kandidata. Svi ti ljudi su zasližili da ih se poštuje i cijeni, ali naravno da ćemo mi dići ruku za Milijana Brkića’, rekao je Karamarko.

Podsjetimo, kandidat Domoljubne koalicije za novog ministra branitelja je Milijan Brkić, za kojeg Karamarko smatra cijelo vrijeme tvrdi kako je najbolji kandidat.

Od ostalih kandidata, potvrđena su ova imena: Đuro Glogoški, Branko Borković, Stjepan Šterc, Vlado Marić, Petar Bajan i Zlatko Tomašić, tako da je pred premijerom Tihomirom Oreškovićem težak odabir.

Prokomentirao je Karamarko izjavu Zorana Milanovića koji je Milijana Brkića danas nazvao šakom jada.

‘Doista dno dna, tako se ne razgovara na javnoj sceni, pa ocijenite tko takve riječi može izgovarati. Ne cijenim Milanovića kao političara, to je čovjek koji želi vladati, a ne služiti. Svejedno, nikad mu ne bih nešto tako rekao. On je presmiješan, postao je vicmaher, stalno sam govorio da je standup komičar, a sada je i tragičar’, kazao je Karamarko.

Progovorio je i o Brkićevoj poruci Miloradu Pupovcu da bi, ukoliko se u Hrvatskoj osjeća ugroženo, trebao otići negdje gdje se ne osjeća ugroženo.

‘Brkić se borio za Hrvatsku, Hrvate, i u Hrvatskoj za sve građane. Mislim da je to izvučeno iz konteksta’, rekao je Karamarko.

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari