Connect with us

Događaji

TOMISLAV KARAMARKO: Odustao sam od funkcije premijera samo da maknemo komuniste s vlasti

Objavljeno

-

HDZ nitko neće strpati u džep. Ovo vodstvo stranke bavilo se umijećem mogućeg. Zato smo radili i ustupke. Ali ćemo do željenog rješenja vrlo brzo doći. Znat ćemo obraniti i zaštititi dignitet stranke, svakoga od vas članova, a i mene osobno!’

[ad id=”93788″]

Ovo je u četvrtak navečer u prepunoj dvorani gradskog kina u Trilju na obilježavanju 26. obljetnice HDZ-a u tom gradu kazao Tomislav Karamarko, predsjednik stranke i prvi potpredsjednik Vlade, piše Slobodna Dalmacija .

Karamarko je dodao da je odustao od funkcije premijera samo da bi se maknula komunistička vlada, lažnih socijaldemokrata, na čelu sa Zoranom Milanovićem.

Slavlju triljskih HDZ-ovaca nazočili su brojni članovi i čelnici te stranke s područja Cetinske krajine, Splitsko-dalmatinske županije kao i iz susjednih općina Bosne i Hercegovine.

Uz glavnog gosta Tomislava Karamarka na skupu su još govorili domaćin Ivan Šipić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a, gradonačelnik i saborski zastupnik,Petar Maroš, prvi predsjednik i utemeljitelj te stranke u Trilju, župan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja i Ante Sanader, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora. Među ostalim visokim gostima još su biliDamir Jelić, član Predsjedništva HDZ-a i Lovre Kuščević, ministar graditeljstva i prostornog uređenja.

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari