Connect with us

Komentar

Tomislav Karamarko: Pozivam sve da vode poštenu kampanju

Objavljeno

-

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u petak je pozvao sve stranke da kampanja za predstojeće parlamentarne izbore bude normalna i čista, ustvrdivši da je sadašnjoj Vladi preostala jedino prljava kampanja jer se ne mogu sučeljavati sa svojim programima.

[ad id=”68099″]

“Pozivam sve da kampanja bude normalna i čista – kampanja poštenih ljudi koji se pošteno bore. Ne smije biti prljava i osobnog karaktera. Tako je počelo s njihove strane, ali mi se na tu udicu nećemo uhvatiti. Nažalost, njima je to jedino preostalo jer s programima se ne mogu sučeljavati, jer su oni svojim programom pokazali i prezentirali – ništa. Program 21 je laž i ne postoji. Tako da se u tom dijelu s njima nemamo što suprotstavljati ni sučeljavati”, rekao je Karamarko tijekom posjeta 23. Zagorskom gospodarskom zboru, koji se održava u sklopu 50. Tjedna kajkavske kulture.

Ustvrdio je da je HDZ-ov program realan jer je rađen zajedno s bavarskim stručnjacima. “Dakle, sve što mogu je pozvati Milanovića na kampanju koja mora biti korektna”, dodao je.

Na pitanje o dojmovima sa sajma, Karamarko je rekao da će, kad za dva mjeseca HDZ i Domoljubna koalicija pobijede na izborima, obilaziti takve zborove, posebno gospodarskog karaktera, jer je najbolja škola, ustvrdio je, kad razgovarate s ljudima.

“Oni naime imaju grozna i loša iskustva s politikom koja se vodi prema njima. Odgovoran premijer će stoga dolaziti među ljude koji proizvode i naprosto ih slušati”, istaknuo je.

Naglasio je da se na malom i srednjem poduzetništvu može dizati gospodarstvo. “Hrvatsko zagorje poznato je po vrijednim ljudima koji su skloni poduzetništvu, sposobni su i inventivni te otvaraju radna mjesta, kako za svoju obitelj, tako i za mnoge druge. Značajno je što se poduzetnici tako susreću i izmjenjuju iskustva. Kada preuzmemo odgovornost za upravljanje državom u svakom slučaju će poduzetništvo dobiti veliki poticaj, kako ono industrijskog tipa, tako i poljoprivrednog. Mi zapravo propadamo jer uvozimo 70 posto hrane i to je nedopustivo”, kazao je Karamarko.

Ocijenio je da je Festival kajkavskih popevki iznimno značajna manifestacija. “Veseli me što se tako dugo održava i čuva kulturu i tradiciju kajkavskog kraja. Kada kažete “kaj”, osjećate se domaće, hrvatski, tako da se veselim što je i došao do svojeg pedesetog izdanja. To je sjajna tradicija i mislim da svaka Vlada i svaka vlast to mora podržavati”, zaključio je predsjednik HDZ-a u Krapini.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas