Connect with us

Komentar

TOMISLAV KARAMARKO: Vrlo brzo će se pokazati zašto je Milanović tako zapeo ostati na vlasti (VIDEO)

Objavljeno

on

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko dao je izjavu novinarima u povodu posljednjih izjava Zorana Milanovića i akutalne političke situacije u zemlji.

[ad id=”68099″]

Jeste li i dalje optimistični kao što ste bili jučer i jeste li već počeli razgovarati s Mostom oko mandatara oko buduće vlade?

Još nismo počeli, danas su počeli dogovori o sastanku, o terminu. Naravno da sam optimist jer to privodim kraju. I da eto najvažnije, uvijek kažem stavit ćemo u drugi plan sve naše interese. Mislim da je u interesu građana da se ovo prekine i da se napokon počnemo baviti gospodarstvom. Ponavljam, svaki tjedan dvije tisuće ljudi gubi posao. To su rezultati rada Milanovićeve vlade, to je tragično, to je pogubno.

Kad ste već spomenuli gospodina Milanovića, on se danas oglasio ponovno na facebooku. Zapravo je ponovnio ono što je rekao jučer na presici, dakle da mu sve ovo izgleda kao akcija spavašanja HDZ-a i da Most čini sve za povratak kriminalne organizacije na vlast.

To je njegov stil, rekao bih nekulturan, prostački. HDZ kriminalna organizacija? Time je uvrijedio 800 tisuća naših glasača, time je uvrijedio naše članove. Mnogi od naših članova zahvaljujući neradu i nesposobnosti istog gospodina izgubili su posao, mnogi su zbog njega iselili iz Hrvatske. Uvrijedio je na desetke tisuća branitelja koji su branili Hrvatsku, dok je on promatrao iz Bruxellesa što se događalo u Hrvatskoj. Prema tome, on je zadnji koji može razgovarati o kriminalnoj organizaciji, što je kriminalna organizacija? Može raditi na čelu takve organizacije on, ovim ne želim uvrijediti članove SDP-a za koje vjerujem da su velika većina ispravni ljudi. Ali Milanović i njegov krug je vrlo upitan i skoro vrijeme će pokazati zašto je toliko zapeo održati se na vlasti. Skoro vrijeme će to pokazati. Prema tome, u velikom je strahu. On je mogao biti i hrabar i pametan da je htio. Da je mogao, da to jest. Mogao je biti pametan ove četiri godine i imati neki rezultat. On je upropastio državu. Mogao je biti hrabar u Domovinskom ratu. I to nije bio, prema tome što on traži.

Jučer ste rekli da s Mostom imate više od 76 potrebnih potpisa. Čija je to još podrška?

Ne bih o tome, dakle to su dogovori s našim prijateljima koji su i potpisali i koji su spremni potpisati da o tome ne govorim, nemojte se ljutiti. Njihovo pravo ipak moram štititi.

direktno.hr

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari