Pratite nas

Komentar

Tomislav Karamarko: Gospodin Hrg ima pravo biti ponosan na razdoblje u kojem je bio na čelu stranke

Objavljeno

na

Zahvaljujem gospodinu Branku Hrgu na dosadašnjoj suradnji, a posebno za vrijeme dok je bio na čelu HSS-a. Svojom mudrom politikom i odlukama osigurao je dugoročnu perspektivu stranke koja počiva na temeljima hrvatske političke i kulturne tradicije.

[ad id=”93788″] branko-hrg-hssHrvatska seljačka stranka je toliko puta u povijesti prolazila razdoblja u kojima se politika stranačkog vodstva nije jasno poklapala s dnevno političkim kretanjima, ali je dugoročno odgovarala na izazove. Ipak, to je osiguralo opstanak te stranke i njezin politički ugled. Upravo zbog takvog vođenja HSS kao hrvatska parlamentarna stranka danas ima i svoju zastupnicu u Europskom parlamentu. Gospodin Hrg ima pravo biti ponosan na razdoblje u kojem je bio na čelu stranke.

 

ČESTITAM KREŠI BELJAKU, NOVOM PREDSJEDNIKU HSS-a
Gospodin Krešo Beljak izabran je za predsjednika Hrvatske seljačke stranke.

krešo beljak hssU svom prvom govoru lider jedne od najstarijih hrvatskih političkih stranaka najavio je nastavak dosadašnje politike i političkih saveza.
Vjerujem da će HDZ i HSS, kao dvije stranke s vrlo bliskim političkim programima, nastaviti rad na izgradnji bolje i sretnije Hrvatske. Vjerujem da će izazovi koji su pred nama biti samo mogućnost da dokažemo našu mudrost i sposobnost na zadovoljstvo članstva obiju stranaka i na dobrobit svih naših građana.

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Karolina Vidović Krišto: Hrvatska se voli znanjem

Objavljeno

na

Objavio

Kako se voli Hrvatska? Kako mogu reći da je volim ako je ne poznajem, ako ne znam o njoj ono što je bitno. Trebamo znati svoju povijest, tražiti i širiti povijesne činjenice.

Kako će naša djeca, ne samo u Hrvatskoj nego diljem Europe i svijeta, moći voljeti svoju Hrvatsku sutra ako povjeruju u sve laži o njoj koje se iz godine u godinu ponavljaju i množe? Laži u koje će povjerovati ako ne budu znali istinu i ako ne budu znali ono bitno o Hrvatskoj. Čovjek u laži vjeruje najčešće iz neznanja. Lažima ćemo iz neznanja povjerovati.

Zato ne zaboravimo, ove riječi želim u naša srca i u naše sjećanje položiti –
Hrvatska se voli znanjem.

Sretan Dan državnosti!

 

25. lipanj 1991. – Proglašenje hrvatske neovisnosti

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

DUJMOVIĆ: Veliki Jakovina ne zna pravo ime generala Kvaternika iz NDH!!!

Objavljeno

na

Objavio

Debakl, ako hoćete, stručno pa i moralno poniženje koje je golom argumentacijom i konzekventnom uporabom logičkog zaključivanja u raspravi na Poligrafu hrvatskog radia izveo dr. Hasanbegović u radio raspravi sa dr. Tvrtkom Jakovinom spada u anale hrvatskih povjesnih rasprava o čemu dakako mediji ustrajno šute.

Dakle, nikad nitko u raspravama lijevih i desnih povjesničarskih pogleda nije do te razine najprije ogolio, razotkrio, a onda svojom argumentacijom doslovno zdrobio i izvrgnuo ruglu kao ovaj puta Hasanbegović Jakovinu.

Od teze da je 22 lipanj u Brezovici bio tek obično “ konzultantsko ladanje” a nikakvo formiranje, najmanje ne prvog antifasistickog odreda u Europi (jer kako onda zvati Poljake koji se od 1939 bore sa fašizmom? ) do svih drugih tema, Hasanbegović je više negoli dominirao tako da Jakovina doslovno niti u jednoj temi nije argumentima nadvladao.

No pravi akademski tuš je uslijedio kad je Hasanbegović upoznao naciju sa činjenicom da je Jakovina u jednoj nota bene nagrađenoj povijesnoj knjizi pobrkao imena povijesnih Kvaternika.

Veliki Jakovina ne zna pravo ime generala Kvaternika iz NDH!!!

Da je takav gaf napravio u nekoj knjizi Hasanbegović mediji bi se iživljavali mjesecima, ovako, naše medijske eskort dame za dobru apanažu šute i o ovoj profesionalnoj sramoti uglednog povjesničara kao sto šute o potpunom debaklu koji je njihov medijski ljubimac doživio od medijski sotoniziranog Hasanbegovića.

On je pak strpljiv čovjek koji zna da u utakmici koju igra postoji drugo poluvrijeme, pa produžetci, po potrebi i penali i da ako je samo do argumenata i istine on tu borbu ne može izgubiti, komentirao je Tihomir Dujmović.

Bujanec: Hasanbegović skršio Jakovinu k’o Hrvatska Argentinu ! Stigao je i na Jazovku…

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori