Connect with us

Komentar

Tomislav Tomašević – Gradonačelnik za iživljavanje

Objavljeno

-

Zagrebački gradonačelnik govorio je novinarima o višku zaposlenih i preustroju u Holdingu u kojem bi administrativnim djelatnicima, među njima i šefovima, mogla biti ponuđena druga radna mjesta. Je li moguće da se nekome s rukovodeće pozicije ponudi posao smetlara? – pitali su novinari, a Tomašević je odgovorio da je to “sasvim moguće”.

Te su riječi izazvale ogorčenje u oporbi, ali i nezadovoljstvo u Tomaševićevoj koaliciji. Gradonačelnik zna da nijedan rukovoditelj ne bi prihvatio takav posao, pa mu je očito bila nakana poniziti dosadašnje čelnike Holdinga, ali je ponizio i radnike Čistoće kojima se za to poniženje poslužio.

To je, uz ukidanje mjere roditelj odgojitelj, i još neke odluke, novi dokaz kako je riječ o animozitetu prema određenim skupinama karakterističnom za totalitarne vlasti, komunističku i ustašku na primjer, kojima je iživljavanje nad ljudima bilo “politički program”.

Ničim novo zagrebačko političko vodstvo nije olakšalo život građanima, grad sve slabije funkcionira, ali cvatu ukidanja, otpuštanja, zapošljavanje po stranačkim kriterijima i skretanje pozornosti na marginalne stvari, kao što je Tomaševićevo isticanje kulta tenisica protiv kulta cipela itd. Koja EU metropola, komentirao je Milan Ivkošić u Večernjem Listu

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari