Connect with us

Politika

Tomislav Tomašević uoči skupštine: Očekujem kritike, ali najvažnije je da se izglasaju točke

Objavljeno

-

U 9 sati počinje sjednica zagrebačke Gradske skupštine. Na dnevnom redu 2. sjednice bit će, među ostalim, Prijedlog izvješća o izvršenju Programa građenja komunalne infrastrukture na području Grada Zagreba u 2020., te Prijedlog izvješća o izvršenju Programa održavanja javnih prometnih površina, građevina i uređaja javne namjene, javne rasvjete te izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Zagreba u 2020.

Uoči sjednice Gradske skupštine Tomislav Tomašević dao je kratku izjavu:

“Nadam se dobroj i konstruktivnoj raspravi. Najvažnije je da se izglasaju točke”, rekao je Tomašević, prenosi N1.

Na pitanje očekuje li kritike, rekao je da ih očekuje: “No, bit će zanimljivo kad će ih upućivati ljudi koji su sjedili u NO Holdinga koji je postavljen zadnjih nekoliko godina. Vjerujem da će i uhićenja obilježiti sjednicu, postali su svakodnevica. Koliko znam, istražitelji nisu danas u Gradskoj upravi. Još se dosta stvari treba raščistiti.”

Na dnevnom redu bit će, među ostalim, prijedlozi odluka o ustrojstvu i djelokrugu Gradskih upravnih tijela, o izmjeni Odluke o plaći, odnosno naknadi za rad i drugim pravima predsjednika i potpredsjednika Gradske skupštine te o kratkoročnom zaduživanju Grada.

Razmatrat će se, uz ostalo, izvješća o izvršenju programa građenja komunalne infrastrukture te održavanja javnih prometnih površina, građevina i uređaja javne namjene, javne rasvjete te izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta u 2020.

Na sjednici će se raspravljati i o izvršenju programa i planova održavanja komunalne infrastrukture u gradskim četvrtima i mjesnim odborima Grada Zagreba u 2020. godini.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari