Connect with us

Komentar

Tomo Medved: Ministarstvo branitelja učinit ću dostupnim i raspoloživim svim hrvatskim braniteljima

Objavljeno

on

Kandidat za ministra branitelja Tomo Medved rekao je u utorak da mu je vizija Ministarstvo branitelja učiniti dostupnim i raspoloživim svim hrvatskim braniteljima.

[ad id=”93788″]

Nakon prihvaćanja moje kandidature od strane predsjednika Vlade Tihomira Oreškovića vizija je Ministarstvo branitelja učiniti dostupnim i raspoloživim svim hrvatskim braniteljima, s jasnim ciljem, kako bi ono ispunilo svoju svrhu u skladu s današnjim vremenom – rekao je Medved gostujući u Dnevniku HRT-a.

Upoznat je, kaže, s određenim umanjenjima za Ministarstvo branitelja u okviru prijedloga državnog proračuna te najavljuje da će, nakon što preuzme Ministarstvo, sagledati sve stavke i vidjeti na kojim pozicijama bi eventualno bilo poteškoća.

Sagledat ćemo sve okolnosti i uvjeren sam da će Ministarstvo funkcionirati s ovim predloženim financijskim planom – istaknuo je.

Za prosvjed i šator u Savskoj komentirao je da je posljedica niza problema koji su se događali u braniteljskoj populaciji unazad nekoliko godina.

Preuzimanjem Ministarstva započet ćemo žurno rješavanje tih problema, a nakon toga i razgovor o samom šatoru – najavio je Medved.

[ad id=”93788″]

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari