Connect with us

Pregled

Tomo Medved: Ova Vlada je za hrvatske branitelje napravila više od svih vlada do sada

Published

on

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izjavio je u četvrtak da se ne boji prosvjeda branitelja zbog Milorada Pupovca, te da će na sportskim igrama HVIDR-e, koje će Vlada financirati i ove godine, održati radni sastanak i razgovarati o svemu.

Medved se uoči sjednice Vlade osvrnuo na Vladino pokroviteljstvo godišnjih sportskih igara HVIDR-e, na kojima su iz udruge najavili razgovor o predsjedniku Samostalne srpske demokratske stranke (SDSS) Miloradu Pupovca, zbog čijih izjava su tražili reakciju DORH-a i raskid koalicije HDZ-a sa SDSS-om.

“Svake godine igre se održavaju u drugom mjestu, ove godine se financiraju iznosom od oko milijun kuna a održavaju u Makarskoj. Ministarstvo redovito podržava tu aktivnost”, rekao je ministar novinarima pred Banskim dvorima.

Na najavu iz HVIDR-e da bi moglo doći do blokade rada Vlade i Sabora, Medved je najavio sastanak s njima. “Vidjet ćemo što je moguće. Nazočit ću na otvorenju igara, imat ćemo i radni sastanak, razgovarat ćemo o svemu”, poručio je ističući da se ne boji prosvjeda.

“Ne želim licitirati o tome hoće li ih biti. Radim svoj posao. Vlada je za hrvatske branitelje napravila više od svih do sada i intenzivno nastavljamo raditi na projektima i programima. Dijalog nema alternativu. Razgovor o svim važnim pitanjima je nužan i to činim svakodnevno, a tako ću činiti i ubuduće”, kaže Medved. (Hina)

 

HVIDR-a ponovno zatražila istragu Pupovčeva djelovanja

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari