Connect with us

Politički rentgen

Tražili ste gafove, a dobili ste jedan veliki gaf! Zorana Milanovića!

Objavljeno

on

Tendeciozna i sramotna slika kojom je RTL TV najavila povijesno sučeljavanje predsjedničkih kandidata, špica koje se ne bi posramili ni najučeniji agitpropovci iz Gebellsove kuhinje, pa čak ni njihovi šegrti iz naše poznate emisije poznatog desničarskog voditelja, dala nam je naslutiti da će se ovaj politički talk show baviti isključivo provokacijom gafova predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

U samom startu prije početka ovog političkog dvoboja Kolinda Grabar Kitarović je bila toliko obezvrijeđena ovom photo shop montažom da su njeni mrzitelji jedva čekali prvu rundu ovog boks meča kako nam je sugerirala Milanovićeva stisnuta šaka sa najavne špice. RTL-ovci su kao slučajno zaboravili da postoje službene predsjedničke fotografije, pa su uzeli jednu onako raspojasanu Kolindu po svom ukusu!?
Oni željni gafova predsjednice Kolinde Grabar Kitarović sa sladostrašću su već unaprijed vidjeli King Konga iz Milanovićeve dosjetke „tjerali ste lisicu“, kako u jednoj šapi drži Coca Colu, a u drugoj Kolindu Grabar Kitarović, dvoumeći hoće li si ostaviti zgodnu ženu ili globalistički napitak. Naravno, mačo mužjak će u jednom trenutku zdrobiti ženu, baciti je na asfalt sa dvadesetog kata, ispiti colu i podrignuti u čast svoje seksističke pobjede.

Kako RTL manipulira fotografijom u korist Milanovića

A ostrašćena dekolindovska publika će u ekstazi pljeskati svom novom King Kongu u zoološkoj šumi Pantovčaka bogatijoj za jednog zorangutana. Jer što će Milanoviću žena od gafova kad ih ima dovoljno pametnih na Krku i u okolici Rijeke, a uskoro će ponovo imati i besplatni predsjednički zrakoplov?
I tako, svjetla reflektora su upaljena, show must go on, a gafova predsjednice nema pa nema. Nema prvog, nema drugog gafa i umjesto gafova ona bezobrazno državnički docira jačem od sebe. Sramota! Kako se usudila? I kada sam već razočaran mislio da od gafova neće biti ništa sjetim se one stare poslovice da od drveta ne vidim šumu i shvatim da je u toj šumi zapravo dobro zamaskiran jedan cijeli veliki gaf, a zove se Zoran Milanović.

Emisija je spašena, osobito kada sam shvatio najveći gaf gafologa Zorana Milanovića. A shvatio sam da se on zapravo ne kandidira za predsjednika Republike Hrvatske nego za predsjednika HDZ-a na skorim unutarstranačkim izborima, jer 90% svog državništva u RTL-ovoj emisiji posvetio je upravo kritici te stranke bivšeg predsjednika Sanadera i sadašnjeg predsjednika Plenkovića. S obzirom da se kao predsjednik države nema pravo miješati u unutar stranački život, kao što se nema pravo miješati ni aktualna predsjednica, Milanović zločinački HDZ koji je kriv za sve može mijenjati jedino ako se upiše u tu stranku i kandidira se na nadolazećim unutarstranačkim izborima. To je to!

Ali lovac kao kobac na gafove Kolinde Grabar Kitarović je dočekao svojih pet minuta.

Nevjerojatno kako se Kolinda Grabar Kitarović usudila spomenutu pokojnog Ivicu Račana kao Milanovićevog mentora i političkog oca što je notorna činjenica. RTL nije u ovoj emisiji zabranio spominjati pokojne političare koliko znam?

Kada Milanović predsjednika Tuđmana stavlja u kontekst udbaških zločina što je notorna budalaština, onda to nije sramotno, a kada Kolinda Grabar Kitarović spomene pokojnog Ivicu Račana kao Milanovićevog učitelja onda je to gaf nad gafovima? I ne samo to, sjetimo se da su neki bliski Milanovićevi prijatelji iz Tača sugerirali da se predsjednika Tuđmana treba izvaditi iz groba i poslati ga mrtvog na suđenje u Haag. Danima su se u Taču prepričavali vicevi Milanovićevog idola Mesića, a osobito onaj da je razlika između Tuđmana i Miloševića jedino ta što je Tuđman dva metra pod zemljom, a Milošević nad zemljom. Toliko o Milanovićevoj empatiji i poštovanju prema pokojnima!?

U jednom trenutku ovog boks meča učinilo mi se da je Zoran Milanović odustao od kandidature za predsjednika HDZ-a i da mu je rezervni položaj zapravo mjesto dugovječnog gradonačelnika Milana Bandića? Milanović pouzdano zna da Bandić nije samo korumpiran, već da je lopov nad lopovima!

On zna, ali nema dokaza! A Milan Bandić je zapravo još veći lopov zato što je podržao predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović i to je zapravo krunski dokaz da je Bandić najveći lopov, a zajedno s njim i Ona? To što Bandića do sada nije pravomoćno osudilo ni SDP-ovo ni HDZ-ovo pravosuđe nema nikakve veze? Presumpcija nedužnosti Milanoviću je promakla u ustavnim dužnostima predsjednika i po tome je vidljivo kako bi on zapravo sudio političkim protivnicima na temelju medijskih trač indicija.

Ali zapravo je tajna u tome što je Bandić izjavio „dok je srca bit će Kroacije, dok je Zagreba bit će Hrvatske“! I to je prava istina, jer Zagreb kao hrvatska metropola je žila kucavica cijele Hrvatske i kao takva je u opravdanom fokusu interesa svakog predsjednika Republike Hrvatske, pa tako i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Milanovića još više zanima Zagreb nego nju , jer svjestan je da iz šume svojih gafova nikada neće vidjeti sveto brdo Pantovčaka!

Od šumetine Milanovićevih gafova gotovo mi je promaklo da nas je veliki državnik Milanović dodatno svojim gafovima, unaprijed posvađao s predsjednikom Erdoganom, predsjednikom Trumpom, predsjednikom Orbanom, sa svim zemljama iz inicijative „Tri mora“, a onako ovlaš, kao regionski slučajno, pomirio nas je sa Željkom Komšićem i Aleksandrom Vučićem.
Zoranu Milanoviću bih savjetovao, kao što sam savjetovao njegovom prijatelju Miroslavu Škori koji sada zdušno navija za svog King Konga da posluša hit Željka Bebeka „Što je meni ovo trebalo“? Mislim da će Hrvatska 05.01.2020. suvereno odlučiti da joj gafolog Zoran Milanović doista više ne treba ni kao predsjednik države, ni kao predsjednik HDZ-a, ni kao gradonačelnik Zagreba. A osobito ne kao preporuka pjevača Miroslava Škore!

RTL-ovcima bih poručio u kontekstu njihove najavne špice, „tko se zadnji smije najslađe se smije“!

Kazimir Mikašek-Kazo

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari