Connect with us

Šport

Trener Željko Babić nakon poraza: ” Bogu hvala i slava na svemu!”

Objavljeno

on

Odmah nakon šokantnog poraza od Norveške svoj komentar na utakmicu dao je izbornik Željko Babić.

Izborniče vjerujem da je teško, kako se osjećate

Bilo šta je reći bilo bi suvišno osim Bogu hvala na svemu, Bogu hvala i slava na svemu, evo to ću reći.

Korak do sna

Pa to je sport, imali smo šanse, nismo pogodili, nema tu previše filozofije, igrali smo na našem rubu na našem maksimumu sa srcem sa željom sa svim što treba napraviti jedna momčad. Došli smo blizu imali smo udarac nismo dali gol.

Šta vam je prošlo kroz glavu kod tog sedmerca

Pa to je druga priča to se nemože objasnit, sigurno je da se moramo što prije resetirati, sabrati, sutra je već utakmica za treće mjesto.

I mi moramo stvarno dati sve od sebe, izvući sve što možemo i probati osvojiti medalju jer medalja bi bila stvarno jedno veliko čudo za Hrvatsku.

Igrači igraju iznad svojih mogućnosti, kako podići momčad, šta ćete im reći, kako sutra protiv Slovenije koja je imala više odmora

Po pitanju igrača ja sam ponosan na njih stvarno mogu im zahvaliti svima, milijun puta im zahvaliti svima i njihovim roditeljima. Oni su pokazali šta znači igrati za svoju domovinu Hrvatsku.

Međutim ponovit ću to je samo sport, večeras ćemo napraviti sastanak i sabrati se još jedanput, sutra igramo. Slovenija je imala jedan dan više, mi se moramo resetirati pronaći dodatnu snagu i probati pobjediti, dati ponovno sve što možemo i neka bude Božija volja

Kamenjar.com

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari