Tri dana prije izbora Sinčić osnovao novu stranku

9

Ministarstvo uprave potvrdilo je HRT-u da je 8. rujna 2016., odnosno samo tri dana uoči izbora, zaprimilo zahtjev za upis političke stranke pod nazivom Živi zid – Ivan Vilibor Sinčić u registar političkih stranaka RH.

Na pitanje novinarke HRT-a Kristine Pešić Biondić zašto je povukao taj potez, Sinčić je rekao kako je riječ o pravnim zavrzlamama te da se samo htio osigurati. Na njeno opetovano inzistiranje, odgovarao je kako je koalicija čvrsta i koalicija ide dalje. Nije bilo nikakve fige u džepu. Uvjek je bilo nekakvih podmetanja, bitno je da idemo dalje, rekao je Sinčić.

Nešto ranije, na novinarsko pitanje o napadima preko društvenih mreža od strane Hrvoje Runtića i Mihaele Varge na njega i druge članove Živog zida kazao da se njima kolega Runtić ne javlja, da ne dolazi na sastanke te da ne znaju što je s njim. Kolegu Runtića postavili smo na poziciju šefa izbornog stožera, te za nositelja liste. Htio bih da on dođe i da porazgovaramo, da uspostavimo suradnju. Naša vrata su mu otvorena i sada je on na potezu, istaknuo je Sinčić.

facebook komentari

 • Sivooki

  Bože dragi, koje trivijalnosti… kao Magbeth.

 • Plavac Plavi

  Ova Varga optužuje Sinčićevu ženu Vladimiru (Večernji), da je zapravo uzurpirala vlast u ŽZ, da Sinčić bez njezinog “blagoslova” ne može ništa, da je i nju maltretirala,…! Ja pouzdano znam da je pred nekoliko godina Vladimira Palfi krala po Trgovačkim centrima u Čakovcu, pa je Betex stavio njezinu sliku s imenom na ulaz u njihove centre i zabranio joj ulaz!!

 • Sivooki

  A što da ti kažem, moj plavac, vidiš koji likovi se kandidiraju, vidiš tko ulazi u Sabor…
  Ako HDZ pristane na Mostove ucjene, neće biti kraja.

 • Plavac Plavi

  Baniran sam (izgleda trajno) na Narodu, iako mi nije jasno koji sam to tako veliki “grijeh” napravio?!! Htio odgovoriti onom tvrdoglavom Čotiću, u raspravi o preferencijalnim glasovima Esih-Bulj, na članku “Najveće iznenađenje…”,ali zbog blokade ne mogu, pa evo zlorabim ovaj Portal da stavim screenshot svojeg (mislim dobrog) odgovora ovdje! Valjda me nećeš obrisati! Ako želiš tamo prenesi moj odgovor i informaciju da sam trajno bez pravog razloga baniran!!

 • Sivooki

  Nije to trajna blokada, to se meni pojavljivalo na bezbroj postova. Sjećaš se razgovora s drugima i adminom.
  Pokušaj na drugom naslovu, vidjet ćeš da nisi trajno blokiran.

 • Agromentum

  Pa pišite svi gdje je dozvoljena sloboda mišljenja. 🙂

 • Plavac Plavi

  Ne kužim!! Kako na drugom naslovu?

 • Plavac Plavi

  Gušt mi je bio tamo s nekima(koji se smatraju velikim desničarima i pravašima) polemizirati, argumentima ih “razoružati” i pokazati im da su politički analfabeti, što se potvrdilo i na ovim izborima, gdje su pravaši (s umišljenim vođama punim vlastitoga ega koji misle da su mesije, umjesto da stave “glave na kup”) zapravo najveći gubitnici ovih izbora i možda, na žalost, zabili zadnji čavao u pravaški lijes! Inače tu i tamo i ovdje komentiram!!

 • Sivooki

  To je privremeno, događalo mi se x puta.
  Velim ti, pokušaj ponovo ili klikni na x-ić, pa pokušaj još jednom.